2 thoughts on “Lupta cu dialogul, noua strategie sindicala?!

  1. Impaciuitor. Si acum felia de realitate. Galbenii au cerut discutii separate cu ministrul sau secretarul de stat ca sa isi rezolve smenurile si sa isi aduca sclavii inapoi. Si sa decredebilizeze pe restul.

    Ceva s-a intimplat in sedinta de astazi pentru ca galbenii dintr-o data sau radicalizat. Nu vor sa auda MJ, nu ii intereseaza dialogul, si alte petarde fumigene.

    Ei care rezolvau lucrurile cu un singur telefon, care aveau intrare la MJ distrugeau pe oricine rezolvau tot acum nu le mai raspunde nimeni la comenzi. Le fuge presul de sub picioare ca tot castelul lor de carti se duce si pierd. E bine. Dati dovada de inteligenta si pastrati sticla de apa care a intrat in istorie.

    Mai trebuie sa aterizeze in capul unei singure persoane. Inalta, palida, tradatoare, de cal. In rest va doresc sa nu il uitati pe ciulinul baraganului, ca “binele” pe care la facut trebuie rasplatit cumva, cit mai aproape de detinut pe tura zi noapte zi noapte macar 2 ani ca asa simte pulsul din penitenciare, ca ii lipseste si la orbit sefia.

Comments are closed.