5 thoughts on “ANP, o institutie publica cu prea multe lucruri de ascuns

  1. Ani de zile am atras atentia ca efemerii directori generali ai ANP si sefii de la resurse umane au avut niste misiuni de indeplinit. Printre acestea, acoperirea cadrelor din vechea Securitate, intrati in sistemul penitenciar dupa ·89, nici nu se mai stie cum. Incepand cu DG Vulpe, avem informatia ca aceasta misiune de acoperire a incetat. Se pare ca, in urma cu aproximativ 2 ani, s-a si pensionat ultimul securist original, cu carte de munca de la Securitate. Asta nu inseamna si ca vechile metehne, preluate de cadre SRI, unele chiar detasate prin ANP pe vremea lui Bejan, sau aciuati cu perfectionari pe la Bran si Gradistea, dintre ai nostri, nu au reintrodus obiceiuri, speram pe cale de disparitie, din vremea dictaturii. Chiar si aceasta meteahna, a ascunderii unor informatii publice, este de natura securistoida. Am avea multe de raportat, d-le Dumitrascu, dar lehamitea este sora cu detasarea de realitate. Sa speram ca tinerii acestia, noile contingente, macar, o vor rupe cu trecutul nenorocit al acestei tari.

  2. Pey cum sa nu incerce ANP sa acopere favorizarea.VIP urilor ca multi sefi de.penitenciare ar trebui sa fie dupa gratii, insa nimeni nu crede asa ceva posibil, si vinovatii se invata ca trece timpul si uita lumea.

  3. Probabil cel mai mare reviriment al DNA va fi dosarul sistemului penitenciar. Totul e adunat urmeza boom ul.

    1. Sper sa treaca DNA si pe la DPCT si sa vada daca au fost cazuri de omitere a sesizării organelor de urmărire penala in perioada 2016-2018 (aprox) pe vremea lui popescu si burcu. Ultimii ani au ajuns de râsul lumii prin 8ncercarea de a proteja anumiți “grei” din anp si unitati.

  4. Unii lectori din A. N. P. care predau la Academia de Poliție sunt afectați de situația rectorului și prorectorului pentru că erau relații grele și le făceau recomandări minunate?

Comments are closed.