Categories
sindicat

Din puscarie nici macar propaganda nu mai poate fi controlata

Nici macar propaganda de partid n-a mai reusit sa abata atentia de la faptul ca mesajul nostru de bun venit la puscarie pentru recidivistul care-a condus Romania in ultimii 2 ani a devenit viral. Mai sunt dosare, sa fim optimisti. Teldrum e la inceput, iar avocati care-o sa-i spuna ce vrea sa auda pana-l mai ajuta cu-n mandat se gasesc.

Propaganda oficiala, rateu la dezinformare dupa incarcerarea lui Dragnea

Bine ai venit acasa, Liviu! a avut un impact extraordinar de mare si in covarsitoare majoritate pozitiv in mass-media. Exceptie, desigur, a facut o parte minora a mass-media care-a mai ramas fidela, pe bani desigur, fostului lider politic, actualmente puscarias. Atenistii si ertevistii au incercat s-o suceasca. Neinspirat, e drept, dar au incercat.

Propaganda oficiala, rateuri dupa incarcerarea lui Dragnea

Propaganda oficiala, rateuri dupa incarcerarea lui Dragnea — Moment inedit. Dupa ce s-au pregatit toata ziua pe la televiziunile inca prietene, cand sa dea atacul, s-au trezit ca nimeni nu crede ca o scrisoare ironica poate fi altceva asa cum incerca sa invarteasca povestea propaganda oficiala.

Posted by FSANP on Monday, 3 June 2019

Au mai fost desigur si vreo doi sindicalisti dintre cei despre care spuneam c-au tacut adanc si suspect in vremea lui Toader si care, cu acest prilej, au confundat rivalitatea cu prostia aplicand si dansii cateva saruturi in zona anala celui care a pastorit si determinat daramarea justitiei si subminarea sistemului penitenciar si promovand mesajul antentist.

Sigur, intelegem cu totii ca partidul cu pricina, isi taie coada si incearca rapid o schimbare de imagine lepadandu-se de parnaias si de incercarea de a submina justitia. Dar asta nu inseamna ca trebuie sa uitam si sa trecem mai departe. Mesajul nostru, ironic sau ludic asa cum a fost caracterizat, e sa nu uitam si sa nu trecem mai departe. N-am facut-o cu Basescu si ai lui. De ce-am face-o acum?!

Conspiratia imbecililor nu poate fi reteta de guvernare

Partea proasta pentru cel de care s-au lepadat si ai lui e ca nici macar propaganda pe care-o platea cu bani grei parca nu mai stie ce are de facut, antenistii intr-un exemplu maxim de prostie cerand nici mai mult nici mai putin ca subsemnatul sa fie sanctionat de catre ministrul Justitiei pentru ca i-am urat bun venit mustaciosului. Nu-i prima data, au mai facut-o si cand l-am criticat pentru ca-si cerea iertare de la infractori.

Sigur c-au incercat s-o intoarca atunci cand au vazut ca postarea FSANP e virala. Era evident ca-l ironizam pe bunicul Irinucai si pe cel care tot invita jurnalisti la baie si era la fel de evident ca nu-i dorim decat puscarie linistita si cat se poate de pe masura faptelor ca lungime. Doar ca unii aveau ordin de zi pe initate sa schimbe retorica.

N-au reusit si n-o sa reuseasca, motivul fiind cel care se vede in inregistrarea video de mai sus. Nimeni, de buna credinta nu-i mai crede, iar cei pacaliti de propaganda incep sa se trezeasca si sa realizeze ca Dragnea nu e decat un recidivist care-a ajuns acolo unde-i e locul. Indiferent de cat o sa se bata cu posteriorul de Terra, alde Gandea si gasca.

Citeste si…

19 replies on “Din puscarie nici macar propaganda nu mai poate fi controlata”

Nu intereseaza pe nimeni cine ia invoiri cata vreme e corect, legal si fara beneficii pentru cei care aproba 10 permisii intr-un an si semneaza pontaje de cate 33 de zile/luna.

Proiectul exista de aproape 1 an. Sa nu cautam explicatii unde nu sunt. Am scris de vreo 4 ori despre el pana acum chiar daca unii colegi abia acum il descopera.

Nu e nimic suspect. Motivatia e electorala. Asa a facut si altii incercand sa se pozitioneze post-electoral cu un proiect tot cu pensiile.

Pai Domnule Presedinte acest proiect al lui Tit ,nu a fost odata respins? Chiar Dv.ati avut o postare in acest sens ,ori acest ins are o vendetta cu militarii ori ii sare discul ?Si cum stau lucrurile ,am inteles ca cei nascuti in 1976 vor ,,beneficia,, de varsta de pensionare standard de 63 ani,restul adica astia care au acum 44,45,46, vor avea sansa sa dribleze prevederea cu 50 de ani minim pentru pensionare?Stima.

Asa este. Au fost mai multe avize negative, inclusiv de la Guvern. Procedural insa isi continua parcursul fiind votat de parlamentari in pofida avizelor negative.

Cei care au 44,45,46 de ani sunt nascuti inainte de ’76.Problema e ce faci cu restul colegilor care isi tocesc fizicul dar mai ales psihicul?

Domnule presedinte,
Am inteles ca a venit azi in unitati adresa semnata de DG Anp cum ca cele doua norme(hrana si echipament) NU vor mai fi actualizate.
Ce informatii aveti?

Ati inteles gresit. Adresa se refera strict la actualizarea pe 2019 si doar la norma de hrana. Pentru actualizarea pana in 2018 inclusiv banii sunt inclusi in suma negociata pentru rectificare.

Sa intelegem totusi ca in iulie-august vom primi normlele majorate asa cum a ramas stabilit cu doamna Birchall?

Dupa rectificare. Asa s-a stabilit. ANP incearca din ce mai poate muta sa plateasca din orele suplimentare, dar restul drepturilor suspendate si intarziate, dupa ce se face rectificarea.

Asa ziceau unii si cu recursul compensatoriu. Ce treaba avem noi?! Ne mai si certau. Pana cand ministrii justitiei si de finante au inceput sa ne spuna ca suntem cam multi pentru cati detinuti mai avem.

In ceea ce-l priveste pe mustacila, este grija noastra daca avem minte si nu vrem sa mai repetam greselile pe care le-am facut. Vi se pare ca in situatia asta ne-a adus Stefan cel Mare? Cine-a tinut fraiele pana mai ieri si poate le mai tine inca?!

Cine sa fie grija noastra daca nu cei de la guvernare si prostiile pe care le fac?! Extraterestii?! Nu e o intamplare stimate domn. Cineva a comis-o si-a facut-o cu intentie.

Daca uitam repede riscul e mai mare sa repetam unele greseli. D-aia grija noastra e si Dragnea.

Pentru situatia in care suntem azi sunt vinovați toti parlamentarii, guvernanții si yesmenii care au condus DG si acum ANP.

Nu toti, stimate domn, ci persoane bine determinate cu nume si prenume si, eventual, responsabilitati. O vinovatie comuna si difuza ii ascunde pe adevaratii responsabili.

E ca la proprietatea in comunism. Era a tuturor, deci a nimanui. Eram toti egali, dar unii erau mai egali ca noi. D-aia e bine sa-i stim cu nume si prenume si sa nu uitam usor.

Altfel, nu exista vinovatie colectiva care sa nu-i includa si pe cei care au tolerat-o, acceptat-o ori favorizat-o prin inactiune.

Si care ar fi acele persoane bine determinate si responsabile?Desi cred ca e cam tarziu pentru ca raul e facut de foarte mult timp si adanc inradacinat in structurile de conducere.Un fier il indrepti dar mentalitatile se schimba greu.

Lista poate fi facuta, chiar daca, subiectiv, va fi diferita in functie de perspectiva fiecaruia. Nu asta e idea. Observatia mea era legata de faptul ca avem un pacatos de reflex de a spune ca toti sunt de vina si in felul asta aia care chiar sunt de vina scapa de orice raspundere.

Comments are closed.