Categories
sindicat

Cum scalda Teodorovici tema concedierilor si taierilor de salarii la bugetari

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a semnat si trimis ministerelor un document prin care solicita „reducerea numarului de angajati si/sau reducerea cuantumului unor drepturi salariale”. In documentul publicat recent se arata ca Ministerul Finantelor a aprobat repartizarea pe trimestre a cheltuielilor de personal, dar ca sumele propuse pentru ultimul trimestru din acest an „nu pot acoperi integral plata salariilor”. 

Ulterior, ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a declarat ca exista bani pentru pensii, salarii si investitii pentru intregul an 2019, dar “daca o cheltuiala publica poate fi ajustata intr-un mod logic, de ce sa nu se faca acest lucru?”.  ”Nu exista asa ceva (reduceri de personal – n.r.). Fiecare minister trebuie sa faca o analiza si sa-si adapteze cheltuielile. (…) Pana la final de an, sunt bani pentru ce ne-am angajat sa facem. Dar, daca o cheltuiala publica poate fi ajustata, de ce sa nu o facem?”, a afirmat ministrul.

Continuarea aici.

2 replies on “Cum scalda Teodorovici tema concedierilor si taierilor de salarii la bugetari”

Deci posibil sa retraim schema aia cu plecat acasa mai devreme sau venit mai tarziu, cu diminuarea programului cum a mai fost acum ceva timp.

Sper sa nu se ajunga acolo. Economia e in crestere, o sa avem si bani la buget, daca nu se duc pe prostii.

Comments are closed.