16 thoughts on “Statutul politistilor de penitenciare, in procedura de urgenta la Camera Deputatilor

 1. Domnule, Dumitrașcu, ce se întâmpla cu avansarea pe aceiași poziție din stat ( coeficientul de ierarhizare ) ? Cei de la resurse umane spun ca nu pot face avansări ca nu exista evaluări ? Cand se rezolva aceasta situație ?

  1. Ieri am rediscutat problema cu cei de la DMRU, promit ca saptamana viitoare la inceput avem o solutie.

  1. Momentan cea democratica. Amendamentul care a eliminat discriminarile a trecut de comisii. Mai avem comisia de raport si plenul.

  2. E varianta aceea PSD-ista, care ne a învățat ca nu i nevoie de multa școală și experienta pentru a ajunge direct sus. Toți vrem sa ajungem șefi cât mai repede cu putință, cu zero cunostinte!

  3. Bine ar fi până la sfârșitul anului 2019 , sa se recupereze financiar pe orele restante pe anii 2017-2019 Martie ;
   Norma de hrană mărită etc.

   1. Cred ca prin august vom intra in normal. De recuperat restentele din anii trecuti e deja alta poveste.

 2. Daca ai facut 180 de ore suplimentare de la inceputul anului mai poti face pana la 360 cu acordul tau dau trebuie sa pleci in libere

  1. Principiul este ca orele suplimentare se recupereaza, exceptia pentru noi e ca se platesc daca nu sunt recuperata. Limita este de 180 respectiv 360 la efectuare, nu la recuperare asau plata. Toate cele 180 respectiv 360 de ore pot fi platite.

 3. Cu adresa aia cu reducerea cheltuielilor ce e pana la urma? O incercare sa vada ce reactie au oamenii?

 4. In legea privind pensiile,ce se modifică:nu poți să ieși mai devreme de 50 ani, indiferent de vechime sau se aplică, așa cum am mai citit la alte comentarii, celor născuți după 1979? In legătură cu mărirea normei de hrană,se mai aplică sau nu de la 01 ianuarie? Și dacă da, când vom lua diferența?

  1. Cu pensiile inca nu se intampla nimic. Avem 2 proiecte in Camera deputatilor. Cu norma de hrana si cea de echipare la rectificare urmeaza sa avem bani pentru actualizare. Si pentru asta sunt cei 81 de milioane.

 5. Bună ziua. Am cautat un pic pe regulamentul Camerei Deputaților informații privitoare la aplicarea procedurii de urgenta,nu m-am lămurit cu nimic, pentru a nu pune următoarea intrebare:ce presupune procedura de urgenta pentru adoptarea unei legi organice? (p.s.Ce ma interesează pe mine este cu cât ma ajuta aceasta procedura sa deblocheze procedurile de r.u.?)

  1. Din experienta procedura de urgenta presupune ca proiectul intra in prima sedinta. N-am citit insa regulamentul.

Comments are closed.