Categories
ANP FSANP penitenciar sindicat

Cand aflam cine sunt agentul si ofiterul anului in penitenciare

Marti, 18 iunie 2019, incepand cu ora 10.00 are loc Consiliul de conducere al ANP referitor la analizarea propunerilor pentru titlul de “Angajatul anului” la categoria agenti si ofiteri, intentia fiind sa fie desemnati cate 5 dintre care directorul general sa aleaga un agent si un ofiter de penitenciare care sa primeasca titlul.

Dintr-o postare anterioara am inteles ca, surprinzator, aceasta nu-i o actiune tocmai populara in randul colegilor nostri din penitenciare, desi in acest caz ANP s-a straduit sa faca o procedura cat mai clara si s-a si consultat cu sindicatele, dupa care a si preluat observatiile. Dar, e o istorie in spate, si pana cand oamenii nu se asigura ca “Angajatul anului” nu e chiar “ANGAJATUL ANULUI” va fi greu sa-si recapete brusc increderea.

Consiliu de conducere ANP 18 iunie 2019 ora 10.00
Consiliu de conducere ANP 18 iunie 2019 ora 10.00

Sa nu uitam ca venim dupa o perioada de intuneric de imagine, dupa ce intunericitul la minte Dobrica, a facut din orice posibil eveniment o intalnire ermetica de un formalism stangaci si pe alocuri imbecil. N-a fost loc de sarbatoare si n-a fost loc de aprecieri pentru cei care zi de zi lucreaza in penitenciarele patriei. Facem o munca ingrata si meritam macar din cand in cand ca sa ne fie recunoscute eforturile.

Mai greu anul asta. Avansarile sunt oarecum blocate din pricina de Statut neconstitutional. Prime nu se mai dau din vreamea regimului Base-Boc. Am mai ramas cu recunoasterea simbolica si cu serbarea de dupa sedinta oficiala, unde oamenii isi mai descretesc fruntile si mai au si prilejul sa socializeze. Acolo unde pot s-o faca.

FSANP si-a oferit sprijinul pentru ANP in organizarea acestor festivitati si am recomandat acelasi lucru pentru sindicatele afiliate. Dincolo de orice lucruri care ne divizeaza, oricare ar fi motivele, trebuie sa profitam de momentele si situatiile care ne unesc, iar Ziua personalului din penitenciare este un bun prilej pentru a demosntra ca putem sa facem asta.

10 replies on “Cand aflam cine sunt agentul si ofiterul anului in penitenciare”

La stupina tg jiu a fost ales contabilu Coiculescu Cosmin lucratorul anului baiatu cu contractele de sponsorizare de la detinut. asa isi bate joc Popescu de 7 ani de o unitate penitenciara si mai sta 7 ca e loc

În toate unitătile Directori îsi nominalizează SCLAVI.
CEI CARE MERITĂ?????
NU VOR PRINDE FINALA!

Sunt de 17 ani în sistem si încă nu văd rostul.acestor distincții!!!au fost ani în care angajatul unității era fochistul de la centrala termică sau cucoana care abia ce a revenit din concediul de maternitate, si brusc li se dădea si 50% două trimestre consecutive!!!hai sa fim seriosi, odată!!! Lucrătorii anului suntem cu toții si ar fi trebuit să luam si noi o prima!!parerea mea…

Da. Era buna cate-o prima daca n-o ascundeau inca din vremurile Base-Boc.

Aia sunt morti demult!!!e o zi pe an reprezentativa pentru mj-anp si ar trebui tratată ca atare.suntem totusi in 2019 prin UE.

Dimpotriva, sunt vii si o duc bine. Altfel, sigur ca ar fi bine sa mai poata fi data aceste prime, suntem pe aceeasi lungime de unda.

Aveti dreptate !!! M ati trezit la realitate!după cât rău ne au facut…eu am crezut ca s duși..

Se pare ca desemnarea ‘agentului si a ofiterului anului”(care an?) nu se mai face prin vot,ca la alegerile din 26 mai,ci,prin nominalizare facuta numai de cei care au voie sa propuna.Banuiesc ca nu este nevoie de o detaliere exacta a motivelor de propunere si la care accesul este extrem de restrans. La randu-mi as dori sa se legalizeze si denumirea de “angajatul anului”,ca la supercupa Romaniei,adica cel mai bun dintre cei mai buni.Concret, un agent nu poate fi mai bun ca un ofiter? Sau, am putea face o gala de decernare a premiilor,cum e la Cannes sau la premiile Oscar(cel mai bun ofiter in rol secundar ,principal sau figurant). Tinuta participantilor sa fie cea clasica,cu frac si rochii lungi(la doamne,desigur),transparente . Covorul poate fi rosu sau alb. Si sa vina toata lumea,ca este emotionant.As vrea sa-mi dea si mie ceva,lacrimile desigur ,de emotie!Si sa aplaudam frenetic,ca asa ceva traiesti o data intr-un an si sa speram ca va fi inregistrat video,ca la incidente!

Esti un neam prost si iti tratezi colegii ca pe niste gunoaie? Si mai ești si putin sef si crezi ca subalternii sunt slugi proaste? Atunci ai toate sansele sa fii nu numai nominalizat ci si câștigător.

Mi-e lehamite. Nu stiu unde va ajunge sistemul penitenciar condus de amatori. Stiu doar ca dupa ce ies la pensie multi se simt usurati. Ca au scapat. De cine? De o mana de oameni care cred ca penitenciarul este mosia lor. Dar nu se face nimic. Cei de sus inchid ochii si-si vad mai departe de interese. Uite asa, ajungi sa lucrezi pe o plantatie, ca institutie nu se poate chema. Pentru a isi din rutina, au inventat un proiect, prin care sa scoata la iveala cei mai buni angajati. Oare? Mai bine se chema angajatul directorului, ca a fost decizia lui. Bineinteles, el stie cel mai bine cine ii pune in practica ideile pe care singur nu are curajul sa le puna. NU VREA SA-SI STRICE IMAGINEA. Multumim ANP, ce bine gandesti! Asteptam rezultatele, adica bataia voastra de joc. Si da, astept cu drag sa plec. De multa vreme nu se mai simt motivati oamenii. De cine ar fi? Nu va ridicati la nivelul functiilor!

Comments are closed.