Categories
ANP

ANP dator la personalul din penitenciare

De cand se recupereaza, ANP numara extrem de greu si de imprecis orele suplimentare, iar de cand se platesc face tot ce poate sa le recupereze. Duse sunt vremurile cand angajatii din penitenciare erau tinuti cu orele peste program pe la schimbari, perchezitii, alarme ori alte pierderi de timp nepontate. Pana una alta ramane problema orelor suplimentare nerecuperate si neplatite.

A durat vreo 6 luni si-avem o marja de eroare de cateva mii de ore suplimentare, dar aflam cam cate ore suplimentare mai erau in octombrie 2018 nerecuperate si neplatite. Intre timp, din pricina desteptaciunii intunecatului care era director la ANP, n-am mai platit ore suplimentare si nici personal n-am mai incadrat, probabbil ca ne intoarcem la acel milion de ore suplimentare neplatite si nerecuperate.

Raspuns ANP - ore suplimentare 3 ani
Raspuns ANP – ore suplimentare 3 ani

Datorii vechi pe care ANP ar vrea sa le faca uitate

Amintim ca FSANP este cel care a obtinut in strada si in Parlament plata orelor suplimentare intr-o vreme cand doar noi aveam probleme si totul era bine, prin martie 2018 si de atunci s-a mai putut plati  cate ceva, in asa fel incat sa mai fie temperate excesele directorilor de penitenciare care subtiaza dispozitivele de siguranta ca sa dea bine la ANP la recuperari de ore suplimentare.

Cel mai probabil, pana la rectificare, ANP va plati o parte din orele suplimentare incepand cu ianuarie 2019, insa problema milionului de ore suplimentare nerecuperate si neplatite atat pentru angajaatii din penitenciare cat si pentru pensionarii sistemului penitenciar, care au fost furati si la acest capitol nu doar prin plafonarea din august 2017.

13 replies on “ANP dator la personalul din penitenciare”

Mereu salariații au fost fără voință creditorii sistemului. În mizeria asta de sistem multe nu se văd. Suntem conduși de gunoaie, nulități și prostituate.

In general salariatii din romanica sunt abuzati iar unora le place asta ,din motive romanesti- “sa nu te pui rau cu seful,fii ascultator ca ai de castigat,nu te baga!,nu privi in curtea altuia,,ce treaba ai tu cu o anumita chestie,decat sa planga mama,mai bine ma-sa,calca pe cadavre ca sa reusesti,unde -s doi romani tradeaza unul,diplome cat mai multe,care sa sustina stiinta unora……etc”si alte romanisme. Daca ar fi sa ne referim strict la gardieni,nu cred ca ar face exceptie.E posibil ca din cauza deformarii profesionale,inerenta de altfel,unii gardieni sa fi imprumutat ceva de la custodiati,care sunt de toate tipurile si caracterele si care dau lectii despre cum se reuseste (sau nu ) in viata,viata care trebuie traita la maximum,cu bani,femei,masini si case.Situatia cu lipsa de personal e veche de cand puscariile, numai ca ni se aduce mereu in atentie. Ea se va rezolva niciodata,tocmai din cauza romanismelor

Buna ziua domnule Dumitrașcu, mâine la Camera Deputaților comisia de apărare va dezbate proiectul de lege privind modificarea Legii223/2015 mai exact propunerea legislativă inițiată de senatorul Brăiloiu ( modificarea vârstei de pensionare) sunt curios dacă ați fost invitat și dv sau vreo altă organizație sindicală din sistemul de apărare,multumesc

N-ai shei fashi,nu e bani ca le trebe la golani,la primari si PSDisti,mamitica lor de artisti !!

Buna ziua dl Dumitrașcu! Vreau sa va intreb si sa va solicit un sfat referitor la angajații sistemului care au trecut în rezervă anul trecut si mai au ore suplimentare neplătite. Pt ei mai exista o sansa sa i recupereze sau ramane doar calea instanței?

Daca nu reusim sa obtinem un act normativ, ramane doar calea instantei din pacate.

Azi și Comisia de apărare din Camera Deputaților a adoptat aviz negativ pentru ,,proiectul legislativ Brăiloiu,, mulțumim celor care ne-au sprijinit și s-au luptat pentru că acest proiect sa nu treaca (Dl. Coarna și Dl. Dumitrașcu)

N-am decat meritul de a fi discutat cu dl Coarna. Dansul a fost acolo si ne-a reprezentat si pe noi. Noi depindem de bunavointa parlamentarilor care ne invita sau nu, dl Coarna e membru CES si are acces direct.

Domnule Dumitrascu aceste avize nu sunt impotrântește. Votul final din camera este important, acolo trebuie luptat cu deputați .Avize negative au fost și în Senat.Sper să se reușească sa nu treacă.

Ba sunt extrem de importante, chiar daca e adevarat ca in plen se poate vota impotriva. Demonstreaza ca proiectul nu are sustinere, iar regula este ca astfel de proiecte nu trec de plen, daca cumva mai ajung acolo. Propunerea comisiei de raport este de respingere a proiectului Brailoiu, iar majoritatea este aceeasi ca si in plen.
Raport respingere proiect Brailoiu (pensii militare)

Comments are closed.