Categories
sindicat

ANP se opune in instanta la actualizarea normei de hrana

Recent am primit intampinarea ANP in actiunea privind actualizarea normei de hrana. Pana la urma e o reactie obligatorie institutional chiar daca exceptiile ridicate ori argumentele folosite par nepotrivite. Dar, asta va decide instanta, daca intre timp n-o rezolva guvernul asa cum a promis.

Sigur ca nu ne asteptam ca juristii ANP sa nu faca intampinare si sa nu incerce sa ridice toate exceptiile si toate argumentele pe fond impotriva actiunii FSANP prin care solicitam actualizarea normei de hrana, asa cum s-a intamplat in sistemul de aparare, ordine publica si siguranta nationala cu exceptiile notabile ale sistemului penitenciar si ale internelor.

Tribunalul Bucuresti - Litigiu privind functionarii publici
Intampinare ANP – Actiune actulizare norma de hrana

Chiar daca in discutiile directe ANP recunoaste ca actualizarea e justificata, ca de obicei realitatea juridica intra in conflict cu realitatea institutionala si asta afecteaza drepturile tuturor angajatilor din penitenciare, fie ca discutam, in acest caz de actualizarea normei de hrana, fie ca discutam de plata drepturilor de echipament ori de alte drepturi.

14 replies on “ANP se opune in instanta la actualizarea normei de hrana”

Si spuneati ca lumea in ANP e deschisa discutiilor? Sau au fost amenintati ca daca nu se incadreaza in buget si mai cer bani le taie picioarele la scaune?
Cereti termen si tabele rapid.

Când vreodată ANP a fost de partea angajatului? Este percepută, pe bună dreptate drept principalul DUȘMAN al lucrătorului de penitenciare, de cele mai multe ori alături de ministrul de resort, care se presupune că ar trebui să ne reprezinte și să ne apere interesele. Cu asemenea ocrotitori nici nu ne mai trebuie dușmani!

Când au niște salarii foarte mari în mai interesează câțiva lei,pt.acestia nu reprezintă nimic.Asa că ….

Am onoarea sa va salut.Va rugam sa ne dati de veste,cand stiti ceva de votul de azi din Camera Deputaților,privind respingerea proiectului lui Brailoiu.Stam cu sufletul la gură.Va multumim,pentru tot ceea ce faceti.

Domnule presedinte,
Referitor la transformarea chiriei in rata ipotecara/imobiliara , cum se va proceda daca iti vei achizitiona o locuinta impreuna cu sotia ta,cum si cat se va deconta?

Scoala militara si academia ce situație au stabilirea vechimii? Cica in noua lege adoptata azi masterul si doctoratul se asimileaza perioadei de cotizatie.

Buna seara.
Azi in parlament la dezbaterile privind legea pensiilor civile,calaul pensiilor militare ex.vasileasca actualmente manda,a avut o interventie de genul”prin aceasta lege dorim ca pensiile civile sa ajunga in viitor la nivelul pensiilor speciale”probabil si cu bataie spre cele militare care din cate se pare vor ramane tot ciuntite pina cand cele civile vor fi ca militare sau speciale.Bine ca au avut grija de alesii locali sa primeasca pensii speciale ca de,le permite bugetul si au fost pusi cu forta de catre cei care iau ales.Pentru nedreptatile la pensiile militare,salarii,etc. nu au bani.Asa ca intr-o tara in care dreptatea umbla cu capul spart speranta e ptr.fraieri ca noi.Intr-un viitor indepartat poate se va face dreptate sau ne vom dori cu totii sa fim civili si sistemul de aparare va fi format din mercenari din lumea a treia(tari)care vor veni pe bani putini.
Stima.

Comments are closed.