Categories
justitie

Siguranta personalului din penitenciare, prioritate si pentru sefi?!

N-ar strica deloc sa avem un raspuns institutional care sa demonstreze ca agentii, ofiterii si personalul civil din penitenciare sunt importanti si dupa ce se termina festivitatile ori discursurile sefilor ori demnitarilor care periodic isi mai amintesc de noi.

Aflam pe surse ca Razvan Cotofana, seful Directiei siguranta detinerii si regim penitenciar din ANP, e extrem de suparat de insistenta sindicatelor si a victimelor infractiunilor de ultraj pentru ca acestea sa nu fie recompensate institutional cu tot felul de relaxari ale regimului de detentie.

In ultimii ani am tot insistat, iar domnul Cotofana ne-a tot asigurat ca totul e bine si ca a trimis domnia sa indrumari si incurajari personalului din penitenciare, care la o adica poate folosi acea adresa in chip de vesta anti-injunghiere ori echipa de interventie operativa.

Se apropie Ziua personalului din penitenciare si macar aici ar trebui sa avem o concluzie: siguranta angajatilor din penitenciarew este o prioritate reala si pentru ANP nu doar pentru sindicate ori pentru victimele pe care amintitul sef le mai si cearta pentru ca-i dau de lucru.

Intelege, asadar, institutia numita sistemul penitenciar ca trebuie sa puna in aplicare masuri concrete care sa-i protejeze pe angajati? Si, mai mult, incetam odata pentru totdeauna cu permisivitatea excesiva fata de abaterile si agresiunile detinutilor?

3 replies on “Siguranta personalului din penitenciare, prioritate si pentru sefi?!”

Celor care isi risca viata pentru siguranta celor din afara zidurilor penitenciare le doresc sanitate, respect din partea tuturor,si numai satisfacti profesionale si personale.
La multi ani si sfinti ocrotitori apostoli PETRU SI PAVEL sa va ocroteasca pe voi si familile voastre.

Comments are closed.