Categories
penitenciar

ANP, finalizarea procedurii de mutare între penitenciare a personalului

ANP explică într-o adresă trimisă în penitenciare, motivele pentru care a respins anumite cereri de mutare, indiferent de ce avize aveau acestea din unități. Prin aceasta adresă se indică procedura de departajare acolo unde este cazul. Cu asta se încheie prima etapă de mutări din acest an.

Adresa ANP informare mutari
Adresa ANP informare mutari

De notat că motivele pe care ANP le prezintă pentru respingerea unor avize sunt legate de neîndeplinirea condițiilor de ocupare a postului, și au fost cazuri, calitatea de nou-încadrat, și au fost și excepții acolo unde au existat și argumente puternice, ori situația operativă din penitenciarele ceva mai vitregite.

Conform, ANP actele de mutare vor fi emise cu 01 august 2019, cu excepția situațiilor în care este nevoie de aviz ORNISS ori de aprobarea ministrului justiției. Ar mai fi o categorie, cele cateva cazuri despre care direcțiile au anunțat că deși primesc avizul, ar fi bine să se mute ceva mai târziu.

6 replies on “ANP, finalizarea procedurii de mutare între penitenciare a personalului”

Buna ziua ! Ma scuzati ca va deranjez domnule Presedinte , e posibil cu data de 01-08 sa incep unde mi-a fost acceptata cererea sau sa dureze peste acel termen ?
Si va multumesc pentru raspunsul la acel comentariu legat de mutarea mea , a fost benefic acel raspuns .

In adresa ANP s-a indicat ca termen pentru mutare 1 august. Daca nu trebuie sa asteptati un aviz ORNISS ori aprobarea ministrului n-ar fi o problema.

Am fost la slobozia pe fct de supraveghere si am primit acceptul din partea ANP si braila , am semnat pentru functia de supraveghere la braila , iar acum la slobozia am fost chemat la 8h , nu am fost niciodata la 8h si nu stiu de unde atata rautate si iar sunt nevoit sa fac naveta 220km de 5 ori pe saptamana la 8 h . Si am indraznit sa va scriu pentru ca , mi se pare bataie de joc ..

Acum 25 de zile am avut un eccident la piciorul drept la metartasianul 5 fisura .. am fost in medical pt recuperare si mi s-a spus sa vin la munca ca o sa fac servici de paza sa nu fiu solicitat , am oprit tratamentul si acum surpriza , 8 ore . Inainte am lucrat in armata si nu am patit niciodata asa neintelegere din partea sefilor . Asta e ! Trec si peste aceasta provocare din partea lor , dar mi-as dori ca pe 01-08-2019 sa mi se spuna ca trebuie sa ma prezint la braila . Va multumesc pentru atentie si timpul acordat . Va doresc multa sanatate si noroc in tot ce vreti sa realizati pe viitor .

Mai e putin. Daca unii cred ca asa se razbuna, n-au decat. Important e ca mereti acolo unde v-ati dorit.

Comments are closed.