Categories
justitie

Fake news si fake justice

Presa a scris zilele astea, promovând un fake news grosolan, că Liviu Dragnea ar fi fost agresat spre bătut, dacă citim titlurile, în  Penitenciarul Rahova. În text apar doar ceva scuipați și înjurături, și asta infirmat oficial. Între timp, apare un conflict ciudat pe tema extrem de delicatelor rapoarte GRECO.

În ceea ce privește presupusa agresare a deținutului Liviu Dragnea, interesant e că deși informația n-a fost confirmată nici oficial nici pe surse, totuși era prea important ca unii așa-ziși jurnaliști să nu lase adevărul să strice o știre bună. Oricât de contrafactual ar fi fost, un dos de palmă și vreo trei scuipați la adresa mustăciosului fac rating.

Cu rapoartele GRECO, treaba nasoală e că ne spun ceea ce știm, partidul aflat la guvernare a încercat să măsluiască justiția, iar domni precum Nicolicea ori Iordache, au tot tinichigit pe margine legilor justiției în acest sens, cu scopul evident de a evita nasoalele care i se întâmplă momentan celui care odată îi spuneau șefu’.

Supărarea vine din faptul că Ana Birchall, ministrul Justiției și-a permis să spună că am cam luat-o razna și că nu-i în orine, oricât ar încerca propaganda oficială să facă damage control cu pățania fostului președinte de partid din lupta cu justiția și oricât s-ar încerca la acest moment umanizarea gafelor actualului personaj aflat la cârmă, al cărei cap se remarcă doar prin coafură.

4 replies on “Fake news si fake justice”

Domnule presedinte,
Dupa rectificarea din 31 iulie ,vom primi banii retroactiv pentru actualizarea normei de hrana si de echipament?
Mai este necesara alta reglementare pt aceste norme,un OMJ sau OUG?

La rectificare sunt prinsi si bani de actualizare retroactiv. Sigur ca ANP va cere aprobare pentru asta, dar fiind banii probabil ca nu vor gi probleme.

Deci,probabil ca ii vom primi in septembrie,nu in august deoarece cu siguranta Anp va cere aprobarea MJ.

Ma mira Dragnea sa nu aiba tratament preferential. Sincer, la ce coruptie este in penitenciarele din bucuresti.nu are deja evidentieri, invoiri, o suta de.activitati?

Comments are closed.