Categories
penitenciar

Donații suspecte la penitenciarul cu sponsorizări suspecte

Când ați primit ultima data o donație de 3 miliarde? Poate soțul sau, după caz, soția? În 2018 cumva? Cum!? N-ați primit!? Ei bine soția directorului adjunct de la Penitenciarul Targu Jiu a primit o donație de 3 miliarde. Da. Tot la penitenciarul unde detinutii fac sponsorizari contra invoiri si vizite intime.

Donatie 3 miliarde sotie Iancu Teodor - director adjunct Penitenciarul Tagu Jiu
Donatie 3 miliarde sotie Iancu Teodor – director adjunct Penitenciarul Tagu Jiu

Sigur. Orice e posibil. Cineva din familie sa fi facut o donație. E lucru rar, dar se întampla. Și, oricum, ar fi o acoperire buna pentru cineva care împarte subventii de la APIA si e căsătorită cu un director adjunct la un penitenciar in care exista obișnuința de a primi sposorizari de la deținuți.

Să nu care cumva, deci, să bănuiți c-ar fi ceva necurat la mijloc. Cu siguranță că dacă ANP ar face un control n-ar descoperi nimic. N-a descoperit declarația de la notariat de la concubina unuia care făcea ”sponzorizări și nici măsuri n-a luat drept urmare. N-ar fi deci de mirare.

Plus că nu există interes, și-ar fi și ciudat să constați că unul dintre miserupiștii sistemului se mai folosește încă o dată de alte pile ca să scape de-o bagatelă de control de la un ANP care de-a lungul timpului ba a fost prea târziu ba n-a avut mijloace să aprofundeze.

În context

ANP, o institutie publica cu prea multe lucruri de ascuns

4 replies on “Donații suspecte la penitenciarul cu sponsorizări suspecte”

Asa e cand te însori cu cine trebuie, din dragoste normal ce sa faca anp decat sa i mai dea niste sporuri de 50 ca ban la ban trage

Cine mai are curaj să te controleze când ești plin de bani? Când (editat admin) e cu mâna pe umărul tău aplecat de bănuți? Ești pe moșia ta, coco?

Unii primesc donatii si altii(foarte multi)asteapta rectificarea bugetara ptr.a primi drepturile restante,care se pare ca se amana ptr. Luna august.din declaratiile”discotecarului”de la finante.In ce stat traim!Vai de noi.

Comments are closed.