Categories
penitenciar

Penitenciar Poarta Albă, abuzurile șefilor continuă

Penitenciar Poarta Albă, abuzurile șefilor continuă. Agentul Milciu, un angajat de rând cu ceva mai mult curaj, e plimbat și exonerat prin 3 comisii de disciplină pentru c-a îndrăznit să nu execute ordine ilegale și să ceară explicații unor organe ale statului.

Comisia de disciplină ilegală, instrument de represiune

De văzut cum va sancționa ANP comportamentul absolut neprofesionist al șefului de tură Ursache unul dintre copii de suflet ai vărului Bănuță, recent înscăunat director de penitenciar, deși instanțele de judecată îl califică drept un abuzator ordinar. C-așa-i cu clanurile penitenciare.

Despre incidentul cu acest veritabil Ursache, ce nume prdestinat, am scris mai demult. Nu mai revenim. Pe scurt, agentul Milciu cere sa se respecte legea în ceea ce privește executarea serviciului, șeful de tură se supăra ca și cum ar fi la tac-su-n bătătură și nu-l mai introduce în serviciu.

Proceduri disciplinare neconstituționale pentru forțarea unor dispoziții ilegale

Urmează declarații cerute idiot într-o procedură disciplinară neconstituțională și-o comisie ilegală care-l exonerează pe agentul Milciu de orice vinovăție, dânsul executând corect atât procedura de refuz de executare a unui ordin ilegal cât și cea de reprezentare a imaginii instituției.

Ideea de bază este următoarea: dacă o dispoziție e ilegală și e îndeplinită, e responsabilitatea celui care o aduce la îndeplinire. Dacă refuză, în scris și motivat, și primește dispoziție scrisă, e responsabilitatea celui care a dat dispoziția scrisă. Scrie în lege. Nu e loc de interpretări

În context

Zbuciumata relație dintre ANP și combaterea corupției

Dreptate refuzată! De ce se răzbună unii șefi de penitenciare pe angajații care câștigă în instanță

Directorul Anghel, boierul supărat de la Găești

ANP, o institutie publica cu prea multe lucruri de ascuns

Indemnizatia de concediu completa, inca un drept refuzat de ANP castigat in instanta

‘Sponsorizarile’ de la detinuti-vip, compromisuri extrem de compromitatoare

8 replies on “Penitenciar Poarta Albă, abuzurile șefilor continuă”

Domnule presedinte, pana cand “clanurile” astea din penitenciare nu vor fi destructurate,nu se va schimba nimic. Asa este in sistemul asta, asa se pare ca este si la alte niveluri mult mai inalte, atititudinea de vatafi a unora, a atins cote foarte inalte si doar un efort conertat al tuturor oamenilor de bine , cinstiti , corecti si cu intentii bune pentru binele general, ar putea revolutiona totul. Cata dreptate avea, in intelepciunea ei, doamna Maria Cociorban ( Dumnezeu s-o odihneasca!), in tara asta ca sa se schimbe ceva, trebuie ca schimbarea sa se faca de la ” matura”.

A ajuns dobitocul de Bănuță director? Grav, foarte grav…Respect, Milciu, și eu am fost prin 6 comisii de disciplină (ANP, pentru funcție de conducere) și prin 2 instanțe, dar la final am fost exonerat de toate fanteziile clanului de nemernici, s-au schimbat doar lupii, năravurile, ba!

cum este posibil sa ajUnga dobitocul de BANUTA director? simplu: cu acordul tacit al sndicatelor! vinovat principal SINPEN 2016!

Dimpotriva. Doar sindicatul s-a opus. Poate ati uitat, dar propunerea o face ANP si MJ aproba

Comments are closed.