23 thoughts on “ANP despre acordarea compensației de chirie și decontarea transportului

 1. “Șmecherașii” tranziției, real hoți cu acte. Chirii, chirii, decontare transport … ce vorbim, aștia fură în draci.

 2. Proprietarilor, dacă voi nu beneficiați de acest drept asta nu înseamnă ca restul sunt hoți ! Este un drept câștigat prin lupte sindicale, domnul Dumitrascu cunoaște mai bine situația . Sunteți ipocriți, la fel procedați și voi dar nu mai aveți dreptul, ați dorit sa fiți proprietari ! Lăsați frustrările și drepturile altora și ocupați-vă mai mult de caracterul vostru .

  1. Ținând cont de oferta de angajare în cadrul sistemului ANP, noi cei care am vrut să ne angajam la penitenciar, am luat în calcul și beneficiile de genul „decont pentru chirie”, astfel ne-am angajat și nu ne-am făcut credit pentru că ne oferă ANP-ul compensație pentru chirie și intenționăm să stăm și să beneficiem de acest drept până ieșim la pensie, pentru că, noi tineretul ne-am dat seama că cei din vest nu stau degeaba în chirie generații la rând.E greșit? Nu avem nimic pe nume, nu avem putere de cumpărare nu ne permitem să plătim credite pe 30 de ani pentru că poate avem un pic de educație (financiară). Acum, urmează să beneficiem și de dreptul transformării dreptului la compensația chiriei la compensarea ratelor la bancă, norocul nostru, încă un avantaj care cântărește destul de mult pentru noi tinerii care putem să plecăm și în privat unde nu avem problemele pe care le avem aici există formare profesională și de unde poți fi dat afară până și pentru faptul că mănânci rahat la locul de muncă.

   1. dupa cum scrii multumeste celor care te-au angajat in sistem ,criteriile le stii tu ,cat despre privat mi-e teama ca te refuzau direct.

   2. Colegule aia de afara de ii dai tu exemplu isi platesc chiria. Singuri. Si raman la părerea mea ca ar trebui acordata o suma fixa la toti si face ce vrei cu ea fie chirie fie rata.

    1. Bărbuceanu, N-ai cum sa fi egal cu oameni care au făcut mai multe eforturi in viața ca tine ! Probabil vrei sa beneficiezi de aceiasi suma ca ofiterul, e baiatu, nu merge !

     1. Tu esti unul din aia de vorbesc cu “la mine la puscarie” si se crede semizeu cel puțin? Hai ca iti repet ca ai ram-ul mic:nevoia de locuit e la fel pentru toti sau senzatia ca daca te-au bagat neamurile la academie esti mai cu mot?

   1. Eu cred ca niciodata.si nu e doar parerea mea.ar fi trebuit să apara până acum,odata cu dreptul la chirie si cel pt transport.e praf in ochi.prioritatea zero devine ultima.

     1. Parerea mea e ca aveti dreptate, dar ca depinde de ANP cat de repede se misca lucrurile.

 3. Sa te vad eu gigi daca ai posibilitatea sa ti schimbi chiria cu proprietatea asa cum suntem noi astia pe care ii blamezi tu, ce vei face? Vei sta cu chirie sau vei fi proprietar ca noi cu rate la banca. Mai lasa povestile astea ca ne am saturat de marlania unora ca tine. Realitatea e doar una toti avem aceleasi drepturi insa doar unii beneficiaza de ele. Apropo si mie mi ar conveni sa platesc o chirie si sa raman si cu ceva pe langa mai ales cand imi sunt banii dati de stat. Vezi ca nu detii doar tu adevarul absolut si cunoastem si noi foarte bine realitatile de prin sistem. Tot o ardeti voi astia cu chirii de parca sunteti feti frumosi cu stea in frunte si noi ceilalti care suntem angajati inaintea acestui drept si avem rate pe care le am platit cu buna credinta desi a fost si criza am fi fraierii sistemului si asta meritam. Ar fi rezonabil sa renuntati la comentariile la adresa proprietarilor ca va dati singuri foc la valiza.

 4. Poate se va face un algoritm de alocare a sumelor aferente acordării drepturilor 0astfel încât chiriile să fie mai la coada acordării si dacă mai raman bani.

 5. 90% din cei veniti din scolile ce pregatesc personalul(Academie, SNPAP, MAPN) sunt benefiari ai chiriei. In concluzie logica, daca este sa ne luam dupa Tic-Trag an Co, toti cei veniti din scoala sunt HOTI CU ACTE.

 6. Chiriile nu pot fi amânate în detrimentul orelor suplimentare.Sa mai aștepte și cei cu chirie cum așteptăm noi pentru munca suplimentară.

 7. D-le presedinte,acum cateva zile, liderul de sindicat a anuntat ca in 10 septembrie se vor platii orele suplimentare din ianuarie pana in prezent.Asa ar fi zis cei din anp. Care este adevarul?

  1. Adevarul e ca daca s-au facut viramentele, se vor plati banii. La rectificare am primit bani pentru orele suplimentare din ianuarie incepand.

 8. Ma minunez câta prostie, beneficiarii decontării chiriei nu sunt hoți cu acte ma băieți, ei beneficiază de un drept legal, nici măcar atât nu puteți distinge ! In alta ordine de idei, cât de frustrat sa fi sa-ți dorești cu ardoare ca in sistemul asta sa fie mai rău și cum sa nu te bucuri când angajații sistemului penitenciar au mai multe drepturi ? Asta e boala curată, invidie !

 9. Bai desteptule prostia este doar in capul tau mare fpss nimeni nu contesta dreptul existent la chirie si nimeni nu se gandeste ca nu ar trebui sa fie, ce se contesta este modul in care se respecta accederea la aceste drepturi in conditiile in care orice lucrator din sistem are dreptul la a fi sprijinit o data in cariera in achizitionarea unei locuinte. Cu ce esti tu mai presus ca mine proprietar cu rate la banca ca in conditiile in care iti inlocuiesti chiria cu rata la banca tu sa beneficiezi de acest drept si eu nu desi ne aflam in aceeasi situatie. Nu mai vorbiti doar ca sa va aflati in treaba. Problema asta a fost ridicata in nenumarate randuri si nimeni nu a vrut sa o transeze intr un mod cat mai echitabil pentru toti lucratorii. Eu inteleg domnule fpss ca tu te gandesti doar la binele tau si eventual a altora ca tine care beneficiaza de chirii insa de ce crezi tu ca noi ceilalti nu ar trebui sa ne aratam interesati si de respectarea drepturilor noastre. De teama ca ti ar lua tie dreptul la chirie. Pai poate nu ne intereseaza pentru ca la ce scrii nici pe tine nu te intereseaza situatia nostra. Gandeste inainte de a te inflama asa. Nu dorim eliminarea unui drept castigat ci ne intereseaza ca si noi sa beneficiem de respectarea celuilalt drept indicat mai sus.

 10. De ce la unele penitenciare tot aceleasi persoane din secretariat iau 50 la suta? Sunt mereu privilegiati, stau doar la tigara, fac ce vor doar au spate si pe deasupra “cătei “agenti care le fac treaba.

Comments are closed.