Categories
penitenciar

SNPAP | Festivitatea de absolvire a promoției de agenți de poliție penitenciară 2019

Conform unui comunicat al Școlii Naționale de Pregătire a Agenților de Penitenciare – Târgu Ocna (SNPAP), Joi, 29 august 2019, începând cu ora 9.00, în Piațeta Primăriei orașului Târgu Ocna, va avea loc Festivitatea de absolvire a promoției 2019 „Nicolae Bălcescu”.

Printre invitați, reprezenanți ai Ministerului Justiției, Administrației Naționale a Penitenciarelor, oficialități llocale și reprezentanți ai unor instituții partenere.

Conform SNPAP, festivitatea de absolvire a școlii constituie un eveniment deosebit atât pentru elevii și profesorii Școlii Naționale de Pregătire a Agenților de Penitenciare Târgu Ocna, cât și pentru Administrația Națională a Penitenciarelor, care va deschide porțile sistemului penitenciar pentru prima promoție de agenți de poliție penitenciară.

Prin primirea primului grad profesional, cel de ”agent de poliție penitenciară”, ei vor reprezenta sistemul penitenciar românesc, iar jurământul rostit la absolvire se va transforma într-un nou mod de viață, dedicat serviciului patriei și ordinii de drept, cu convingerea că zi de zi vor trebui să-și dăruiască toată priceperea și știința în slujba oamenilor, se mai arată în comunicatul de presă.

În context

81 de milioane de lei pentru plata drepturilor legale ale personalului din sistemul penitenciar

Rectificare bugetară de avarie pentru sistemul penitenciar

Problemele din penitenciare, in sedinta de lucru la Ministerul Justitiei

6 replies on “SNPAP | Festivitatea de absolvire a promoției de agenți de poliție penitenciară 2019”

D nu Dumitrascu,am inteles ca ieri sau azi a avut loc o intalnire intre sindicate si MJ Ana B.Ati fost invitat la discutii?Ceva noutati sau tot ce se stie?
Stima

N-am fost invitat. Era o poza de promovare pentru ministrul remaniabil. A pus MJ pe Facebook o informare. Pe scurt: au discutat.

D le Dumitrașcu,sunt mâhnit și dezamăgit ca om de tot ce se petrece în acest sistem.
Spectacolul de la SNPAP. – Târgu Ocna 2019 a devenit o întrunire mafiotă, bani cheltuiți pentru nimic. Cum e posibil ca la festivitate să fie invitat V.M. unul din cei mai parșivi manageri ce ia avut sistemul? Asinul trebuie să fie invitat de sindicate doar la parchet, pentru: favorizarea deținuților, revolta din 2016, angajările din 2015, folosirea unei clădiri cu risc seismic, șantaj, hărțuire, discriminare … Asinul la înscăunare avea șosete de lână cu ploșnițe, la plecare purta ciorapi de damă … 🙂 🙂

Pe la festivitati sunt tot felul de oameni discutabili. De pilda de 1 Decembrie la tribuna era Basescu.

Comments are closed.