12 – 15 Septembrie 2019 | Campionatul de fotbal FSANP, etapa finală

12 – 15 Septembrie 2019 | Campionatul de fotbal FSANP, etapa finală

În perioada 12 – 15 Septembrie 2019 Federația Sindicatelor din Administrația Națională a Penitenciarelor (FSANP) organizează la Școala Națională pentru Pregătirea Agenților de Penitenciare (SNPAP), etapa finală a Campionatului de fotbal FSANP ediția 2019.

Cum ANP consideră benefică angrenarea personalului în activități de genul competițiilor sportive, asigură cazare în condițiile oferite de SNPAP și masă la prețuri rezonabile, urmând ca FSANP să se ocupe de restul, adică transport, organizare, premiere. Ceea ce nu-i rău deloc.

Adresa ANP raspuns organizare competitie fotbal
Adresa ANP raspuns organizare competitie fotbal

Campionatul de fotbal FSANP, etapa finală în regim de școală militară

Sigur, ideal ar fi fost ca sportivii să fie sprijiniți și cu o învoire și să nu-și consume din propriile libere, dar cum ANP pășește prudent în acest parteneriat, nu încercăm marea interprtărilro juridice cu degetul ca să nu riscăm să ieșim din calendarul sportiv.

Vor fi 10 echipe, câte au mai rămas după etapele zonale. Cu arbitri, regulament de competiție și tot ce trebuie pentru o întrecere sportivă serioasă. Nu ne ocupăm doar de acțiuni în instanță, petiții, negocieri și lupta de clasă. Un pic de mișcare nu strică. Dimpotrivă.

Organizator: Viorel Voicu, vicepreședinte FSANP

În context

https://fsanp.ro/oferte/

Afiliere | Sindicatul Dreptatea din Penitenciarul Spital Jilava

ANP propune soluții la problemele ridicate de sindicate

De ce avem nevoie de o justiție

 

Published by Sorin Dumitrascu

One comment on “12 – 15 Septembrie 2019 | Campionatul de fotbal FSANP, etapa finală”

Comments are closed.