Categories
FSANP

Echipa Sindicatului “Novo Legis” din Penitenciarul Botoșani câștigă campionatul de fotbal FSANP

Echipa de fotbal a Sindicatului „Novo Legis” din cadrul Penitenciarului Botoșani este campioană națională  la fotbal câștigând Campionatul de fotbal FSANP, ediția 2019.

Competiția a fost organziată de Federația Sindicatelor din Administrația Națională a Penitenciarelor și s-a desfășurat la Școala Națională Pentru Pregătirea Agenților de Penitenciare (SNPAP) de la Târgu Ocna, unde au participat echipele finaliste rămase în competiție după etapele regionale. Cu un egal și două victorii, botoșănenii s-au plasat pe primul loc, devansându-i pe ceilalți competitori.

Pe podium, echipele sindicatelor din penitenciarele Botoșani, Ploiești și Iași

Câștigătoarea Campionatului FSANP ediția 2019 este așadar echipa sindicatului Novo Legis din Penitenciarul Botosani, locul II fiind ocupat de echipa Sindicatului Solidaritatea din Penitenciarul Ploiesti iar locul III de echipa Sindicatului Iuris din Penitenciarul Iași. În afara competiției a participat și a excelat și echipa Asociației Sindicale din ANP – Republica Moldova. Felicitări, așadar, câștigătorilor și celorlate echipe participante!

Partenerii competiției au fost SNPAP – Târgu Ocna si Primaria si Consiliul local al orașului stațiune Târgu Ocna. Atât la deschiderea competiției cât și la festivitatea de închidere am fost onorați de prezența reprezența directorului SNPAP, domnul Vasile Scutaru și a viceprimarului orașului Târgu Ocna, domnul Nuțu Costache. Arbitri Radu Schiopu – Craiova și Malinaș Alexandru – Bacău. Organizator: Viorel Voicu, vicepreședinte FSANP. Mulțumiri partenerilor și organizatorilor!

În context

12 – 15 Septembrie 2019 | Campionatul de fotbal FSANP, etapa finală

ANP propune soluții la problemele ridicate de sindicate

Reusim impreuna sau constatam ca cei care se implica au dat gres!? Asta-i întrebarea!

Ana Birchall retrage proiectul privind recompensele morale pentru polițiștii de penitenciare

Oferte

2 replies on “Echipa Sindicatului “Novo Legis” din Penitenciarul Botoșani câștigă campionatul de fotbal FSANP”

Comments are closed.