Categories
justitie

VIDEO Cifra zilei: 21.049

21.049 de persoane au fost eliberate în doar doi ani prin recursul compensatoriu. Ceea ce înseamnă că, în medie, 30 de deţinuţi au ieşit din penitenciare în fiecare zi din ultimele 23 de luni. 6691, adică aproape o treime, sunt violatori, tâlhari, pedofili sau criminali.

O informare ANP scoate la iveală o statistică îngrijorătoare cu privire la numărul deţinuţilor condamnaţi pentru tâlhărie, viol, pedofilie sau crimă care au fost eliberaţi în baza recursului compensatoriu şi care, la scurt timp, s-au întors după gratii.

6691 criminali, tâlhari, violatori printre beneficiarii recursului compensatoriu

Legea le-a oferit libertatea detinutilor care s-au plans de conditiile din inchisoare, adica inclusiv criminalilor, pedofililor si violatorilor. In doi ani – cati au trecut de cand recursul compensatoriu a intrat in vigoare – au iesit mai devreme pe strazi mai mult de un sfert din cati indivizi numara armata.

Dintre aceştia, 6691 de persoane, adică aproape o treime, erau violatori, tâlhari, pedofili sau criminali;   Statistica ANP arată că, în ultimii doi ani, au fost eliberaţi în baza recursului compensatoriu: criminali – 2.305, tâlhari – 3.049,  violatori: 978 pedofili: 158. Fara comentarii!

În context

Fripturismul miniștrilor justiției, încă un cuțit în spatele victimelor unor decizii politice date în favoarea infractorilor?!

Sistemul penitenciar și povara bunelor intenții uitate-n stadiul de declarație

Management prin incompetență, cazurile Târgu Jiu și Buziaș

Fiecare cu propriul penitenciar

VIDEO | Compromisuri care costă

4 replies on “VIDEO Cifra zilei: 21.049”

Si cand te gandesti că directori de penitenciare la întalnirea de la SIBIU cu MJ au laudat această “lege” spunand că a fost o masură f bună.
Ba chiar au insistat să nu “o abroge” că vor iesi REVOLTE în PENITENCIARE.
DECI:HOTUL E PRIORITATEA 0
CETAȚENII si ANGAJATI -NU CONTEAZĂ!
CE FACE “FUNCTIA,INTERESELE” din unii.

Asta cu interesele e larga-adica si directorii vror sa scape de cremenali,violatori si alte rapciugi sau…. de amintirile negre….care-i chinuiesc…printre care si revoltele,adica gestionarea lor.Hai,pa!

Nu ne ramane decat sa speram ca dupa dezbaterea motiunii de cenzura, va cadea acest guvern de incompetenti si de corupti. Si odata cu ei, si sligile din teritoriu. Amin!

Suntem condusi de slugi,parveniti ordinari care calcă pe cadavre pentru a le fi lor bine si rubedeniilor,se face tot posibilul pentru a ni se limita din drepturi sau pentru a nu beneficia deloc de ele.

Comments are closed.