DEZBATERE Proiect privind consiliile de conducere din ANP și penitenciare

DEZBATERE Proiect privind consiliile de conducere din ANP și penitenciare
DEZBATERE Proiect privind consiliile de conducere din ANP și penitenciare

ANP anunță organizarea întâlnirii pentru dezbaterea publică a Proiectului de Decizie privind componența şi Regulamentul de desfășurare a lucrărilor Consiliului de conducere al Administrației Naționale a Penitenciarelor, respectiv al unităților subordonate.

Ședința ar urma să aibă loc în data de 10 octombrie 2019, începând cu ora 12:00, la sediul Administrației Naționale a Penitenciarelor, situat în Bucureşti, str. Maria Ghiculeasa nr. 47, sector 2, etaj 7, Sala de ședințe, a întâlnirii pentru dezbaterea publică a Proiectului de Decizie privind componența şi Regulamentul de desfășurare a lucrărilor Consiliului de conducere al Administrației Naționale a Penitenciarelor, respectiv al unităților subordonate.

La dezbaterea publică este invitată să participe, în limita locurilor disponibile în sală, orice persoană interesată: persoane fizice și/sau juridice, reprezentanți ai instituțiilor publice interesate, ai presei etc.

Propunerile, sugestiile sau opiniile scrise care nu au fost transmise în perioada anterioară întâlnirii pentru dezbaterea publică a proiectului vor fi comunicate ANP în format electronic/material, prin transmitere la adresa de e-mail: anp-dcean@anp.gov.ro ori prin depunere personală/poştă/curier la Registratura Administrației Naționale a Penitenciarelor din Mun. Bucureşti, Maria Ghiculeasa nr. 47, sector 2, cod 023761, program: luni – vineri, între orele 8:00-16:00.

În scopul eficientizării organizării şi desfăşurării întâlnirii pentru dezbaterea publică a proiectului, persoanele interesate sunt rugate să confirme participarea până la data de 08 octombrie 2019, ora 16:00, la adresa de e-mail anp-dcean@anp.gov.ro ori la nr. tel: 021 208.61.50/ interior 27592, 27571, cu menţionarea, dacă este cazul, a intenţiei de a prezenta verbal propuneri în cadrul dezbaterii şi, în cazul persoanelor juridice, a numărului şi numelui participanţilor.

Precizăm că timpul alocat prezentării verbale de propuneri este de maxim 15 minute/persoană juridică sau, după caz, participant. Proiectul de act normativ poate fi consultat aici: http://anp.gov.ro/informatii/transparenta-decizionala-conform-legii-52/.

În context

Proiect de OUG pentru modificarea Legii 145/2019 privind statutul polițiștilor de penitenciare

ANP | Proiectele de OMJ privind schimbarea din funcție și mutarea polițiștilor de penitenciare, în consultare

Proiect | OMJ privind verificările specifice și criteriile de apreciere a comportamentului corespunzător

Proiectele privind shimbarea din funcție și mutarea între penitenciare, în lucru

ANP | Proiect privind compensația pentru chirie și transformarea în rată pentru creditul ipotecar/imobiliar

2 Comments

Comments are closed.