DEZBATERE Proiect privind consiliile de conducere din ANP și penitenciare
ANP

DEZBATERE Proiect privind consiliile de conducere din ANP și penitenciare

ANP anunță organizarea întâlnirii pentru dezbaterea publică a Proiectului de Decizie privind componența şi Regulamentul de desfășurare a lucrărilor Consiliului de conducere al Administrației Naționale a Penitenciarelor, respectiv al unităților subordonate.

Ședința ar urma să aibă loc în data de 10 octombrie 2019, începând cu ora 12:00, la sediul Administrației Naționale a Penitenciarelor, situat în Bucureşti, str. Maria Ghiculeasa nr. 47, sector 2, etaj 7, Sala de ședințe, a întâlnirii pentru dezbaterea publică a Proiectului de Decizie privind componența şi Regulamentul de desfășurare a lucrărilor Consiliului de conducere al Administrației Naționale a Penitenciarelor, respectiv al unităților subordonate.

La dezbaterea publică este invitată să participe, în limita locurilor disponibile în sală, orice persoană interesată: persoane fizice și/sau juridice, reprezentanți ai instituțiilor publice interesate, ai presei etc.

Propunerile, sugestiile sau opiniile scrise care nu au fost transmise în perioada anterioară întâlnirii pentru dezbaterea publică a proiectului vor fi comunicate ANP în format electronic/material, prin transmitere la adresa de e-mail: anp-dcean@anp.gov.ro ori prin depunere personală/poştă/curier la Registratura Administrației Naționale a Penitenciarelor din Mun. Bucureşti, Maria Ghiculeasa nr. 47, sector 2, cod 023761, program: luni – vineri, între orele 8:00-16:00.

În scopul eficientizării organizării şi desfăşurării întâlnirii pentru dezbaterea publică a proiectului, persoanele interesate sunt rugate să confirme participarea până la data de 08 octombrie 2019, ora 16:00, la adresa de e-mail anp-dcean@anp.gov.ro ori la nr. tel: 021 208.61.50/ interior 27592, 27571, cu menţionarea, dacă este cazul, a intenţiei de a prezenta verbal propuneri în cadrul dezbaterii şi, în cazul persoanelor juridice, a numărului şi numelui participanţilor.

Precizăm că timpul alocat prezentării verbale de propuneri este de maxim 15 minute/persoană juridică sau, după caz, participant. Proiectul de act normativ poate fi consultat aici: http://anp.gov.ro/informatii/transparenta-decizionala-conform-legii-52/.

În context

https://fsanp.ro/2019/09/28/proiect-de-oug-pentru-modificarea-legii-145-2019-privind-statutul-politistilor-de-penitenciare/

ANP | Proiectele de OMJ privind schimbarea din funcție și mutarea polițiștilor de penitenciare, în consultare

Proiect | OMJ privind verificările specifice și criteriile de apreciere a comportamentului corespunzător

Proiectele privind shimbarea din funcție și mutarea între penitenciare, în lucru

ANP | Proiect privind compensația pentru chirie și transformarea în rată pentru creditul ipotecar/imobiliar

2 thoughts on “DEZBATERE Proiect privind consiliile de conducere din ANP și penitenciare

Comments are closed.