Categories
ANP

Ana Birchall, final penibil

Început promițător, final penibil. Ana Birchall, ministru al Justiției până ieri, părăsește funcția într-o notă de victimizare după ce s-a remarcat prin promisiuni goale și lipsa totală de dialog ori acțiune. Aici detalii despre ce lasă în urmă.

Moștenirea Birchall: O listă lungă de promisiuni neonorate

Ana Birchall, la final de mandat la Justiție spune că Ministerul a fost sub asediu și așa este. În primul rând, propria gașcă pe care-a trădat-o din oportunism a atacat ministerul. În al doilea rând, Ana Birchall l-a atacat din interior încercând cumva să fie și cu opoziția în același timp.

Bilanțul e destul de sec. N-a făcut nimic și asta se poate spune în câteva cuvinte. Abia am recuperat parte din ceea ce fusese suspendat de gașca pe care a reprezentat-o: ore suplimentare, deconturi pentru vacanță, majorări pentru lucrări de excepție și misiuni speciale și angajarea promoțiilor.

Angajamente uitate și trădări așteptate

Un exemplu. Actualizarea normelor de hrană și echipament își urmează cursul în instanță, Ana Birchall și aici a promis și-atât. Când să pună în practică s-a făcut că nu mai înțelege și-a uitat de angajamentul c-o va lămuri.

Altfel, e bine. Momentan se bucură de statutul de trădător de treabă. Dar cui îi plac trădătorii chiar dacă uneori trădarea e utilă!? De notat, niciodată n-a criticat politica anti justiție a Guvernului pe care-l reprezenta. Ceea ce spune multe despre ce joc a făcut în perioada cât s-a fâțăit în scaunul de ministru.

În context

Dragnea, Băse și libertatea

Dragnea, Băse și libertateaMultistreaming with https://restream.io/

Posted by Penitenciarul.ro on Tuesday, 5 November 2019

Moștenirea mandatelor Toader – Birchall pentru penitenciare

Ana Birchall, îndepărtată de la Justiție

Ana Birchall: Nu se impun sancțiuni mai grave pentru ultrajele asupra personalului din penitenciare

Ana Birchall actualizeză norma de hrană

Directori de penitenciare în off-side legal

8 replies on “Ana Birchall, final penibil”

Ce a fost a fost.Sa vedem ce va fi. Domnule Președinte încă de la prima întâlnire pe care o aveți cu Predoiu sa atrageți atenția cu maririle de 25%de la 1 ianuarie pe lângă celelalte probleme care au fost semnalate.Dacă acceptăm vrajeala cu greaua moștenire ne merităm soarta.Au venit la guvernare pentru ca așa au vrut ei nu au fost aduși cu forța. Să fim pregătiți de proteste .

Probabil ca si dupa mandatul lui Predoiu tot aceeasi lista de probleme nerezolvate si (promisiuni care sunt valabile 6 luni dupa care se reinoiesc), vom avea.Sa nu avem asteptari prea mari cum au fost in mandatul birchal ptr.a nu fi dezamagiti.
“Daca oamenii ar putea schimba ceva prin vot,atunci nu ar fi lasati sa voteze”

Statutul l-a trimis Toader si n-a iesit tocmai bine. Birchall s-a intamplat sa fie ministru cand s-a adoptat in Parlament. Are zero merite admitand ca ar fi ceva meritoriu acolo in afara de denumire.

Sa nu uitam ca Statutul e in continuare neconstitutional. Nu va lasati deci pacalit de comunicatele de presa oficiale. Birchall a promis mult, n-a facut nimic.

Comments are closed.