Categories
penitenciar

Deținut de la Penitenciarul Mioveni evadat din spital

Un detinut de 24 de ani, care ispasea o pedeapsa de doi ani si o luna de inchisoare in Penitenciarul Mioveni, pentru loviri sau alte violente, a evadat, miercuri, de la o unitate sanitara din Pitesti, unde fusese dus pentru investigatii de specialitate.

Potrivit reprezentantilor Penitenciarului Mioveni, miercuri, in jurul orei 13:10, s-a constatat ca detinutul Florin Cristian Ionita, in varsta de 24 de ani, condamnat definitiv la o pedeapsa privativa de libertate de 2 ani si o luna de inchisoare pentru lovire sau alte violente, a parasit o unitate sanitara din Pitesti, unde se afla in vederea efectuarii unor investigatii de specialitate.

Ca urmare, a fost sesizata Politia Judeteana Arges, a fost alarmat personalul si s-au trimis echipe de cautare. La momentul parasirii unitatii sanitare, detinutul era imbracat cu trening negru, scamosat, bocanci negri. Sigur, va fi prins, vor fi și sancțiuni. Dar, sunt din ce în ce mai frecvente aceste incidente.

UPDATE 12.00

Detinutul evadat de la Mioveni a fost prins cu focuri de arma

Politistii l-au gasit pe un camp, iar ca sa il prinda au tras focuri de arma, insa nu a fost nimeni ranit.
“Pentru prinderea acestuia a fost efectuat uz de arma, fara a fi ranite persoane sau provocate pagube”, precizeaza IPJ Arges, care adauga evadatul se afla pe un teren viran de pe raza localitatii Albota.

Barbatul se afla in custodia luptatorilor Serviciului pentru Actiuni Speciale Arges si va fi condus la sediul politiei pentru luarea masurilor legale care se impun, transmite Mediafax. Conducerea Administratiei Nationale a Penitenciarelor a dispus realizarea unor verificari si a unei anchete la nivel managerial, pentru a se stabili cum s-a produs incidentul, transmite News.ro.

În context

Inutilele întâlniri de poză ministerială și realitatea din penitenciare

Penitenciarul Oradea | Tentativă de evadare

Penitenciarele în mass-media: bizarerii, prejudecăți și semi-știri

Politică și pușcărie. România, un haos bine înteținut

Sistemele și dotările de siguranță în penitenciare, prioritare

19 replies on “Deținut de la Penitenciarul Mioveni evadat din spital”

Controlorul delegat de la MFP a restituit solicitarea ANP de deschidere pt 50 celor din MJ pt a obține și un punct de vedere de la Ministerul Muncii asupra legislației de aplicare. Asa ca mai e de asteptat.

Posibil ca motivul sa fie altul.Se pare ca nu se va da 50 la suta cel putin pana la ultima rectificare care se intrevede a fi pe minus dupa declaratiile politice din ultimile zile.Se considera ca exista riscuri financiare.

Decizie buna în capul tău. Nu va bucurați că pierdem un drept câștigat cu greu de liderii de sindicat.Probabil ești nou venit în sistem venit la pusă masa cu toate drepturile câștigate în timp și după multe bătălia. Nu va bateți joc de orice drept câștigat ca mâine dispar chiriile,transportul,medicamente gratuite etc.

Acum,ca a vent gay-ul asta cu fata de drogat la mfp,o sa mai vedem 50 la suta cand o zbura porcul!Auzi la ei,trebuie sa mai verifice ,ce? Pe masa,daca sa constat ca au ramas bani pt a se platii acest drept pe primele 2 trim.!

Foarte de acord cu tine. Topicul era despre altceva, dar se pare că nu îi prea interesează pe colegi. Dacă aveam date, puteam schimba idei utile.

Comments are closed.