Categories
sindicat

Probleme la plata majorării de 50% pentru misiuni speciale și lucrări de excepție

Da. Probleme la acordarea majorării de 50% pentru misiuni speciale și lucrări de excepție. După ce controlorul delegat și înlcuitorul acestuia s-au tot codit vreo 2 săptămâni, n-au dat aviz negativ, dar s-au gândit să ceară o opinie de la Ministerul Muncii (sic!). 

Plata majorării de 50% amânată de controlorul delegat

Ceea ce va amâna plățile până la sfântul așteaptă, dacă nu cumva se va întâmpla așa cum s-a întâmplat cu actualizările normei de hrană și de echipament, o altă promisiune nerespectată de fostul ministru. Se va întâmpla, deci, că după ce-a tot tras de timp Ana Birchall, fiind ocupată cu jocul în două luntrii, o să cerem să ne rezolve problema noul ministru. Asta pe lângă cele din lista lungă.

Am văzut că unii pasionați de joc politic și ușor de păcălit de propagandă s-au grăbit să arunce la comentarii lozincile zilei. Nici nu-i complicat dată fiind anonimitatea online. Pentru corectitudine, majorarea de 50% e blocată de dinainte de numirea noului ministru, și toată plimbarea asta de hârtii e extrem de dubioasă.

Angajații din penitenciare, victimele unui joc politic?!

E vorba de un drept, controversat am mai spus-o, dar care trebuie pus în plată. La fel și cu orele suplimentare restante ori cu amintitele actualizări. Datoriile sunt datorii și statul va trebui să le achite. Indiferent că unii dintre cititorii noștri filtrează realitatea prin prisma opiniilor politice sau a propagandei pe care-o și împrăștie cu pretenția că știu mai bine.

Nu știm, deci, care-i treaba cu această amânare, suntem totuși în noiembrie. Poate e pur și simplu dorința de a respecta legea, dar trimiterea pentru opinie la Ministerul Muncii pentru un drept care se acordă de ani de zile, cu disputele de rigoare e adevărat, este extrem de cusută cu ață albă în contextul ultimilor ani de discriminări, majorări la fentă și înghețări de salarii.

În context

Problemele sistemului penitenciar, moștenire pentru noul ministru al Justiției

DOCUMENT Ministerul Justiției, explicații despre bugetul sistemul penitenciar

Conflicte de interese potențiale în acordarea majorărilor salariale pentru misiuni speciale și lucrări excepționale

Majorarea de 50% pentru misiuni speciale și lucrări de excepție, istoria se repetă

Grup de lucru ANP pentru rezolvarea problemelor din aplicatia de pontaj si salarizare

20 replies on “Probleme la plata majorării de 50% pentru misiuni speciale și lucrări de excepție”

Da’ de unde! Suntem victimele ciorditoare de bani! La fel ca hotul,este victima pagubitului!

Nu știu de ce va agitați cu 50% cand aceasta forma de recompensare este o bătaie de joc la adresa subofiterilor. Toată lumea știe că 50% ia doar sifoanele nepoții si șmecherii. Cand un ASP ia o singură dată în carieră 50% dupa 20 de ani despre ce mai vorbim. De ce nu va agitați sa primim norma de hrană de echipament si renunțați la mizeria asta de 50% care nu face decât să dezbine agenții între ei. Acum ceva vreme ați renunțat la voucherele de vacanță pt 50%. Cand putea sa ia toată lumea ați renunțat pentru șmecheri.

Ne-am agitat cu actualizarile de norma de hrana si echipare. Suntem in instanta. Ne agitam cu toate drepturile chiar si cu cele controversate. In ceea ce priveste renuntarea la voucherele pentru vacanta, cred ca sunteti in eroare. *N-a renuntat nimeni* la nimic, decontul pentru vacanta se face.

Buna ziua! Daca imi permiteti, ce se întâmplă cu cei carora li s-a acordat un trimestru de majorare de 50% si au optat pe cererea de pensie pentru acestă perioadă?

Dar, daca se pune in plata dupa ce o persoana ce a fost nominalizata pentru a primi majorarea de 50% a iesit deja la pensie (sa presupunem cu ian 2020), mai poate primi acest drept si ulterior poate cere recalcularea pensiei? Asta in cazul in care primeste 50% pe un trimestru cuprins in cele 6 luni luate ca reper pt calcularea pensiei. Multumesc!

Daca acea persoana nu a primit efectiv banii inainte de a solicita ieșirea la pensie, aceștia nu intră în baza de calcul. Eu așa interpretez.

Dar totusi mai primeste cei 50% chiar daca a iesit la pensie? Sau se anuleaza faptul ca a fost propus pentru acest lucru? Scuzati ca insist cu intrebarile si multumesc pentru promptitudinea raspunsurilor!

Daca nu a intrat in plata, mi-e greu sa cred ca financiarul o va face dupa pensionare. A mai fost discutia asta, e drept ca la faza de propuneri.

Domnule Dumitrașcu dacă ies la pensie în februarie 2020,mai pot să folosesc vaucerul de vacanță în ianuarie 2020 ? Vă mulțumesc.

Mai aveți speranța că o să primiți vouchere de vacanță și în 2020?Visați prea mult!!

La Bacău directorul nu aproba concediul suplimentar pe 2019 dacă nu ai terminat cu cel din 2018 deși nu e legal vorbiți cu Voicu sa intervină

La MAPN s-a dat a:38 la MAI s-a dat.Aceasta e discriminare in structura de aparare daca la noi nu se v-a da

Comments are closed.