Categories
ANP

Chiar așa?! Prevenire în 5 minute?!

După eșecul campaniei cu SMS-uri de îmbărbătare anticorupție, ANP pare că reia inițiativele de acest tip prin campania “Prevenire în 5 minute”.

Informare DPCT mesaje "Prevenire in 5 minute"
Informare DPCT mesaje “Prevenire in 5 minute”

Conștientizare anticorupție, online

Așadar prin nota de fundamentare nr. 59432/DPCT/04.11.2019 se transmite în penitenciare Campania de informare “Prevenire în 5 minute”, spre informare și prelucrare cu întregul personal din subordine și eventual cu cei care au gânduri corupte.

Scopul acțiunii este acela al “creșterii gradului de conștientizare a importanţei promovării valorilor etice, a integrităţii și anticorupţiei, de către personalul sistemului administraţiei penitenciare, precum și crearea unui flux de informaţii online și dinamic care să vină în sprijinul angajaţilor.”

Mesaje electronice, esențiale și de impact

Bună ideea, mai ales că obiectivul e ca aceștia să fie, în permanenţă, la curent cu toate noutăţile în domeniile amintite în graficul campaniei de informare atașat. Motiv pentru care se și solicită, concret, ca săptămânal în perioada 06.11.201-29.04.2020, în ziua de miercuri, să se acționeze.

Și mai concret, vor fi transmise “prin intermediul serviciului de poștă electronică scurte mesaje de interes, care nu necesită mai mult de 3-5 minute pentru a fi parcurse, dar care conţin elemente esenţiale și de impact”. Desigur, la acest moment deja veți fi și fiind beneficiarii acestor mesaje.

În context

Se întâmplă rar, dar se întâmplă. Unii aleg să trădeze și să schimbe uniforma cu zeghea

Penitenciarul Bacău, agent condamnat pentru corupție

Zbuciumata relație dintre ANP și combaterea corupției

Problemele sistemului penitenciar, moștenire pentru noul ministru al Justiției

ANP, verificări la Penitenciarul Rahova la solicitarea ministrului Birchall

https://fsanp.ro/2019/09/27/document-acuzatii-grave-la-adresa-auditorilor-anp/

16 replies on “Chiar așa?! Prevenire în 5 minute?!”

Motivul pentru care nu postam astfel de informatii este acela ca oricum datorita presei risca oricand sa devina un fenomen.

Oricum este un fenomen deoarece revoltele din 2016 au avut ca precursor tot un incendiu la Bucale. Si daca tot vorbiram de prevenire sau preventie ori management….au fost depasiti usor.Deci,sa fie un semn rau? Sau obscen?

Si sa nu-l uitam pe ASUL puscariilor care se tot invarte prin sistem dand impresia ca nu a plecat de la butoane,ci, ar fi intr-un concediu de odihna sau ca este la Prima TV

Cred ca trebuie promovata gestionarea lor, mai ales ca unii au fost imputerniciti,iar altii au avut proiecte ramase tot proiecte

Mai spun asistatii ca GORBIANU’s-ar dori consilier al ministrului.Omu’ nu intelege ca timpul sau a trecut .

Nu avem,dar avem niste reguli/principii si legi,in ceea ce priveste libertatea de exprimare.De aceea imi mai cenzurez ‘pornirile”,desi o mai faceti dvs

Comments are closed.