Majorările de 50% pentru trimestrele III și IV, în procedură
ANP

Majorările de 50% pentru trimestrele III și IV, în procedură

După ce s-a lămurit și controlorul delegat cu acordarea majorării de 50% pentru lucrări speciale și misiuni de excepție, ANP demarează procedura de acordare și pentru trimestrele III și IV.

Sedinta ANP acordare 50% trimestrele III si IV
Sedinta ANP acordare 50% trimestrele III si IV

Majorări de 50% cu motivări de tip copy paste?!

Din păcate se păstrează obiceiul prezentării unor fundamentări de tip “copy paste din fișa postului” ori “e băiat/fată bun(-ă)” pe liste fiind pe lângă merituoși și cei care au marea calitate că se pot face iubiți de șefi pentru calități nebănuite, dar ușor de ascuns în spatele unor formulare.

Nu știu dacă și în unități, dar la ANP directorul general Pleșa prezintă fiecare propunere și cere opinii. Sigur că ia decizia finală că doar d-aia-i director general, dar ascultă pe toată lumea și deseori ține cont de părerile celorlalți, cu puține și notabile excepții.

În context

Conflicte de interese potențiale în acordarea majorărilor salariale pentru misiuni speciale și lucrări excepționale

Majorările de 50%, în dezbatere la ANP

Probleme la plata majorării de 50% pentru misiuni speciale și lucrări de excepție

Majorarea de 50% pentru misiuni speciale și lucrări de excepție, istoria se repetă

Aprobări și dileme salariale

15 thoughts on “Majorările de 50% pentru trimestrele III și IV, în procedură

  1. La Vaslui se știe… Fără număr… Pe 3 și 4 va lua Vali Vijelie care e împuternicit șef de secție. Nu…nu… nu e fratele directorului adjunct. E în familie. Pentru pensionare…
   se știe…

 1. Puteți să ne spuneți și pt Poarta Albă, dacă s-au discutat propunerile și când s-ar vira banii pt majorarea de50% pe trimestrul 1 și 2? Că acolo nimeni nu spune nimic. Mulțumesc.

 2. Pentru norme trebuie sa ne judecam,dreptul de smecher,pardon,de lucrător de excepție se plătește,ca doar nu il iau toti fraierii.

 3. D-le Dumitrașcu,de ce nu cereți un punct de vedere din partea anp ,cu privire la plata pe primele două trimestre. Cat timp le mai trebuie să rezolve problema?!

 4. Buna seara Dnu Dumitrascu.De putin timp circula un document tip ORDONANTA DE URGENTA A ACTUALULUI GUVERN PRIN CARE SE MODIFICA LEGEA PENSIILOR MILITARILOR PRIVIND MODUL DE CALCUL REVENIND LA 80 LA SUTA BAZA DE CALCUL CUM A FOST PANA LA OG.59.O FI ADEVARAT SAU IAR E VREUN FAKE?
  DACA NE PUTETI INFORMA CLAR!
  STIMA.

 5. Principiul rotatiei nu exista la aceste”lucrari de exceptie”!Unii sunt abonati cu nesimtire,altii au 1-2 ani de sistem si primesc acest privilegiu,in timp ce,oameni cu 15-20 ani vechime in sistem,nu primesc?!Unii plimba o hartie prin curte sau imping vantul si primesc,altii sunt folositi in posturi ssu momente -cheie si nu primesc!Mai nou,in mod nesimtit,unii simuleaza iesirea la pensie,primesc acest salariu de merit,dar nu ies;mai fac vestitele 6 luni,mai simuleaza o iesire,mai iau o data salariu de merit?!?!…Unde este dreptatea,domnule presedinte???

Comments are closed.