ANP actualizează norma de echipare pe 2019. Tot pe hârtie
ANP

ANP actualizează norma de echipare pe 2019. Tot pe hârtie

ANP actualizează pe hârtie norma de echipare și în 2019. În corespondența internă precizează că au bani în buget doar că n-ar fi clară legea pentru a pune în plată.

Detalii ANP deschidere credite
Detalii ANP deschidere credite

Între timp, în instanță au susținut că nu trebuie să plătească actualizarea normei de echipament, aceeași poziție având-o și în ceea ce privește actualizarea normei de hrană. Cam pe aceeași poziție se situează și MAI, steaua călăuzitoare a mai marilor noștri conducători de oști în materie de acordare drepturi pentru personalul din penitenciare.

DECIZIA 604_21.11.2019 privind stabilirea echivalentului valoric al cotei-părți anuale a drepturilor de echipament pentru anul 2020
DECIZIA 604_21.11.2019 privind stabilirea echivalentului valoric al cotei-părți anuale a drepturilor de echipament pentru anul 2020

Cel mai probabil, dacă n-au făcut-o deja, vor face și estimarea costurilor la valoarea actualizată, dacă însă Ministerul nu ia o decizie favorabilă până cel târziu la 15 decembrie, și vor fi alte înghețări, banii sunt pierduți și nu știm ce se va întâmpla cu noul buget. Poate va fi mai bun, poate nu, chiar dacă noi sperăm să fim plăcut surprinși în pesimismul la care ne îndeamnă experiența.

În context

ANP, instrucțiuni pentru asigurarea drepturilor personalului din penitenciare

81 de milioane de lei pentru plata drepturilor legale ale personalului din sistemul penitenciar

Penitenciarul Gherla | Atenție, aterizează Motociclista!

Moștenirea mandatelor Toader – Birchall pentru penitenciare

DOCUMENT Ministerul Justiției, explicații despre bugetul sistemul penitenciar

17 thoughts on “ANP actualizează norma de echipare pe 2019. Tot pe hârtie

 1. Nu se vrea . Ore platite din 1974 , 50% pe tot anul . Asta cu normele , o vrajeala de hot . Sarbatori fericite . Nu are nici un interes nimeni de actualizare a normelor .
  Sa vorbim cu Mos Craciun 😡

 2. Din pacate pe foarte multi ia cumparat cu 50% si marea masă a angajatilor din sistem au ramas pe ” bară”
  Asta cu 50% interesează.pe cei din conducere pt că sunt abonati chiar si cate două trimestre la rand.
  Cu NH si NE nu prea e de interes pt cei din ANP.

 3. Pe mulți îi interesează 50%,pe foarte mulți îi interesează decontul chiriei,pe unii îi interesează transportul,pe unii sa deconteze ochelari,pe unii sa deconteze tratament stomatologic,pe unii rețete gratuite etc.Vedeți cârcotașilor unde va regăsiți.

 4. Mai avem vreo sansa de castig ? Se mai da retroactiv daca intram in 2020 (intram sigur) doar asa intreb pentru un prieten .

  1. Daca se hotarasc pana pe 15 decembrie, da. Altfel, actualizarea trebuie s-o facă la un momet dat. N-o sa poata sa inghete la nesfarsit.

   1. Ordinul cu marirea normei- ala de la MApN si dupa care ne ghidam- nu e cumva de anul trecut din iunie?

 5. Nu se vrea . Domnule presedinte , la tv Orban vb de completarea gaurilor si de platirea drepturilor restanta la rectificarea bugetara . La noi de ce nu ridica nimeni mana ? Parea destul adevar in glasul dansului . Sau noi o lasam in aer ca am dat in judecata .
  Ar parea foarte simplu .

Comments are closed.