Categories
ANP

ANP propune modificări la uniforma polițiștilor de penitenciare

ANP propune schimbarea actelor normative privind uniformele și echipamentul personalului din penitenciare. Săptămâna viitoare își vor prezenta propunerea într-o ședință de lucru cu sindicatele.

Invitație întâlnire de lucru ANP, 04.12.2019, ora 10.00
Invitație întâlnire de lucru ANP, 04.12.2019, ora 10.00

Întâlnire de lucru pentru schimbarea uniformei

Așadar, ANP are plăcerea de a e invita să participăm o întâlnire de lucru organizată în scopul prezentării oportunității schimbării OMJ nr. 2908/C/2013 privind aprobarea Regulamentului pentru descrierea uniformelor și echipamentului specific pentru funcționarii publici din sistemul administrației penitenciare.

Ar mai vrea să modifice și Hotărârea de Guvern nr. 1997/2004 privind stabilirea uniformei, echipamentului specific și însemnelor distinctive pentru funcționarii publici cu statut special din sistemul penitenciar. Probabil, pe ici pe colo, prin părțile esențiale ale însemnelor.

Calitatea echipamentului, problema principală

Întâlnirea va avea loc în data de 04 decembrie 2019, ora 10.00, în biroul domnului director general al Administrației Naționale a Penitenciarelor și am confirmat deja prezența. Sigur, ideal ar fi să fi știut dinainte pe ce discutăm, dar asta-i altă problemă.

Altfel, sigur că e bine că mai modificăm echipamentul și că ANP a agajat un institut pentru calitatea textilelor ca să ne spună din ce să-l facem și să știm că recepționăm ce am comandat. Până una alta ne chinuim cu achizițiile centralizate dar fără finalitate.

În context

Winter is coming!

ANP actualizează norma de echipare pe 2019. Tot pe hârtie

Penitenciarul Gherla | Atenție, aterizează Motociclista!

Politica struțului anepist și problemele din penitenciare

Problemele sistemului penitenciar, moștenire pentru noul ministru al Justiției

FSANP, actiune in instanta pentru actualizarea normei de echipare

3 replies on “ANP propune modificări la uniforma polițiștilor de penitenciare”

E de plans ce se intampla in Anp . Tara arde si pe unii ii fu..e grij de alopeta asta de pompe funebre . Bn ca au termina cu 50% si ore platite si s-au gandit ca daca tot nu au actualizat normele de h si e barim sa nu o mai dea deloc vreo 2 ani si sa primim uniforma idem (dar fara scai la cat ca ne strica epoletii ) ne mai miram cine ne conduce tara , cum o duc unii cum o duc altii . Ne meritam soarta cu var si indesat . Tara e bagata in datorii de aveam 5000e cap de vita furajera si noi modificam salopete .

Comments are closed.