Categories
ANP

Când aplicăm Statutul?!

Mai mulți colegi au întrebat, ANP ne răspunde. Mai jos aveți situația actelor subsecvente Legii 145/2019 privind Statutul polițiștilor de penitenciare. În plus, ar mai fi și OUG privind eliminarea prevederii neconstituționale pentru a debloca concursurile.

Situatie acte normative subsecvente aplicarii L145/2019
Situatie acte normative subsecvente aplicarii L145/2019

În context

PROIECT | HG privind acordarea asistenței medicale pentru polițiștii de penitenciare

PROIECT | OMJ privind organizarea şi desfăşurarea pregătirii profesionale a poliţiştilor de penitenciare şi criteriile de evaluare a rezultatelor acesteia

PROIECT | OMJ privind transformarea compensației pentru chirie în rată pentru credit imobiliar

Proiect | HG privind drepturile de transport ale polițiștilor de penitenciare

Proiect de OUG pentru modificarea Legii 145/2019 privind statutul polițiștilor de penitenciare

7 replies on “Când aplicăm Statutul?!”

D-le presedinte, unde putem găsi pentru studiu proiectul de HG înaintat de ANP la MJ referitor la Pct. 27 din situatie, adică sprijinul nostru pentru cumpărarea sau construirea unui imobil, în condițiile art. 109, alin.3 din Lege ? Mulțumesc anticipat.

Reglementarea pare a fi corectăm aș spune, doar că nu e prea explicită și exactă privitor la cuantumul bănesc al sprijinului material, care trebuie să fie similar cu cel acordat în situația de la art. 111 din Lege. Oricum, dacă puteți intra în posesia proiectului actual, ar fi foarte bine. Nu rețin să fi fost trimis în unități pentru formulare de propuneri și observații. O zi bună.

Comments are closed.