3 thoughts on “Cazul El Chapo de Gherla: comisii de disciplină, evaluări de șefi și reinstruiri naționale

  1. Imi cer scuze pentru offtopic, dupa acest comment o sa iau o pauza de reflectiune, nea Ifti fata cu reactiunea nu prea ne stoarce lacrimi. Am ramas dator cu o concluzie de la firul precedent. Asadar, acum este clar pentru toata lumea ca diversiunea cu aburirea politistilor de toate felurile decurge conform planului. Adica, scenariul este cam acesta. Se lanseaza zvonul ca se taie pensiile militare, lumea da buzna sa iasa la pensie. Unii lideri maximi chiar indeamna la exod. Se iese la pensie dupa un calcul prost, rau de tot, cel mai nefavorabil cu putinta, conform cu reglementarile in vigoare. Se interzice si cumulul pensiei cu salariul de la stat, ca sa nu mai ai vise cu bani de vacanta. Dupa o luna, cand fraierii au iesit din sistem, se da o ordonanta de urgenta de punere a pensiilor noilor solicitanti pe baze mult mai favorabile iar cei care tocmai ce au iesit isi dau ciocane in locuri sensibile. Asadar, imi pare bine ca am fost alaturi de dl.Sorin D. in incercarea de a linisti spiritele care erau cat pe aci sa ne lase sectiile fara de supraveghetori si foisoarele pazite de cei cu evaziune mica. Daca sunteti curiosi, nici eu nu plec inca, a inceput sa imi placa diversiunea si, in plus, vreau sa il vad pe nea Fyry care ne-a fost baci cum evolueaza la barna. Am zis barna, nu Barna. o zi buna, sper ca nu va depuneti cereri ca sa ma lasati cu ochii in soare, singur cu hotu. Sal. Sa aveti grija de voi ca vin ailalti, daca se fac alegeri. Alte diversiuni, mai fine, dar noi avem oameni peste tot. Apropo. Pe 30 decembrie 2019 a fost incheiat acel draft cu pensia recalculata dupa un nou algoritm, de la firul precedent. Ministrul Ciuca, in urma analizei cu aproape 40 de reprezentanti din structuri, a intocmit acel draft, care a fost trimis si la ANP spre dat cu parerea. Interesant este ca draftul, desi il are ca autor pe Ciuca, ministrul MApN, nu a fost trimis si la MApN spre consultare si emitere de opinii. Foarte tare. Cred ca v-ati prins.

  2. La multi ani ,Antime!Multumim de imbarbatare!Da ‘ prea vorbesti in snoave, ca nici Romica Tociu nu te intrece! Nu le spun brasoave. Stii ce ma gandesc,oi fi tu mai filozof ca M Sora!Tradu-ne si noua,astia carora ne place sa ne spui verde=n fata! Bine, daca poti!E drept ca lumea e panicata, ca asa e romanasu’.Ba vine cutremuru’,ba razboiu’…. dar mai ales taierea pensiilor si salariilor. De=asta de la urma ,i-e frica cel mai tare la roman…era sa uit.. si de munca cinstita!Crezi tu ca ar vrea cineva sa plece acasa aia rai pe nimica toata?Adica aia de dadura cu gazelel in copii sau aia de-l tinura in brate pe mustaciosu’? De ce ti-e frica, nu scapi! O sa ramai singur cu hotu’daca pui botu’ si trebuie sa fii tare! Tare ca piatra!

  3. Mda,terminat-o cu iluzii din astea gen OUG mai favorabilă, deocamdată e destul de bine si asa,cu adevarat ,,cutremurul,, va veni dupa noiembrie 2020 sau (ferească Dumnezeu) mai repede in cazul ,,anticipatelor,, pana una alta?E destul de bine în comparație cu ..militarii lui Ciuca,,sa zicem,dacă tot ati pomenit

Comments are closed.