Categories
sindicat

Proiectul care deblochează concursurile pentru posturile vacante din penitenciare, pe circuitul de avizare

Proiectul care deblochează procedurile de resurse umane și concursurile pentru posturile vacante din penitenciare se află pe circuitul de avizare după ce a trecut prin faza de transparență decizională acum câteva luni.

Mai jos proiectul de OUG pentru modificarea și completarea Legii nr. 145/2019 privind statutul polițiștilor de penitenciare și minuta dezbaterii din Comisia de dialog social a Ministerului justiției în forma transmisă spre aprobare și cu observațiile transmise de partenerii de dialog social.

OUG modificare L145 statut politisti de penitenciare
OUG modificare L145 statut politisti de penitenciare

Proiect de Ordonanță de urgență a Guvernului pentru modificarea și completarea Legii nr. 145/2019 privind statutul polițiștilor de penitenciare (termen de avizare: 29.01.2020, conform prevederilor art. 7 alin. (1) din Legea nr. 248/2013, republicată, cu modificările și completările ulterioare) – Inițiator: Ministerul Justiției.

Minuta CDS MJ 4.10.2019
Minuta CDS MJ 4.10.2019

În context

Modificarile la Statutul politistilor de penitenciare in dezbatere la Ministerul Justitiei

Proiect de OUG pentru modificarea Legii 145/2019 privind statutul polițiștilor de penitenciare

Statutul politistilor de penitenciare promovat prin metoda Florin Iordache

10 replies on “Proiectul care deblochează concursurile pentru posturile vacante din penitenciare, pe circuitul de avizare”

cat credeti Dl. Dumitrascu ca mai dureaza din momentul acesta pana intra OUg si ordinul ministrului ca sa se poate incepe declansarea minunatelor concursuri? aproximativ in luni ca nici dvs. nu puteti prezice fix data…va multumesc

Buna ziua ! Se aude prin unitati ca se vor actualiza normele si in februarie vor fi platite inclusiv pe luna ianuarie 2020 . Este adevarat ??
Sau apar caterinci

Se stie ca ANP vrea s-o faca. Azi – maine avem detalii si va informam. De principiu e vorba de transferul unor detinuti pentru echilibrarea gradului de ocupare.

Comments are closed.