Categories
penitenciar

Proiect | Decizie privind organizarea examenului de absolvire a cursului de inițiere pentru polițiștii de penitenciare

ANP ne transmite pentru observații proiectul de Decizie a directorului general al Administrației Naționale a Penitenciarelor pentru aprobarea Regulamentului privind atribuțiile comisiilor de examen, precum si regulile suplimentare de natură să asigure buna organizare si desfășurare a examenului de absolvire a cursului de inițiere pentru polițiștii de penitenciare debutanți.

Proiectul este însoțit de referatul de aprobare, și de solicitarea de a comunica, până la data de 20.01.2020, la adresele de e-mail cristina.ungureanu@anp.govro şi diana.gica@anp.gov.ro, propunerile şi observațiile cu privire la proiectul supus analizei.

Proiect | Decizie privind organizarea examenului de absolvire a cursului de inițiere pentru polițiștii de penitenciare
Proiect | Decizie privind organizarea examenului de absolvire a cursului de inițiere pentru polițiștii de penitenciare

Stabilirea atribuțiilor comisiilor de examinare

Potrivit inițiatorilor, prin prezentul proiect de act normativ s-a urmărit stabilirea atribuțiilor comisiilor de examinare de la examenul de absolvire a cursului de inițiere a polițiștilor de penitenciare debutanți, cât și a regulilor suplimentare de natură a asigura buna organizare şi desfăşurare a examenului de absolvire.

Proiectul Regulamentului  este structurat în 4 capitole în cuprinsul cărora sunt tratate aspecte organizatorice privind examenul de absolvire a cursului de inițiere, atribuțiile comisiilor de examinare si ale comisiei de soluționare a contestațiilor precum și mențiuni cu privire la emiterea și gestionarea documentelor, ulterior susținerii examenului de absovire.

Pentru o practică unitară în ceea ce privește activitatea comisiilor de examinare, au fost elaborate modele de documente ce trebuie întocmite de către comisiile mai sus menționate, ce se regăsesc în Anexele nr. 1-19 la proiectul de act normativ.

În context

Procedurile de concurs pentru ocuparea funcțiilor vacante din penitenciare, încă neconstituționale

Proiecte | Concursuri pentru ocuparea funcțiilor vacante și numiri după finalizarea mandatelor

Proiect de ordin privind acordarea gradelor profesionale candidaților admiși la concursul din sursă externă

5 replies on “Proiect | Decizie privind organizarea examenului de absolvire a cursului de inițiere pentru polițiștii de penitenciare”

Va salut!, îmi spune ce office se folosește când se da proba practica de folosire a calculatorului? Multumesc

Microsoft Office se folosește, vine la pachet cu sistemul de operare, pentru care se plătește licență. În alte state europene, administrația publică are sisteme gratuite, pentru că are respect față de banii contribuabililor.
http://bit.ly/2TyFXfy – LibreOffice face același lucru ca suita Ms Office, și e gratuită.

Comments are closed.