Categories
sindicat

Norma de hrană majorată, în plată din februarie 2020

Motivele pentru care majorarea normei de hrană n-a intrat în plată din ianuarie 2020: OUG 1/2020 a fost aprobată pe 9 ianuarie, dată la care deja fuseseră deja finalizate documentele pentru salariile pe luna respectivă.

Pentru că fusese deja făcută solicitarea pentru deschiderea de credite pe luna ianuarie la data apariției OUG 1/2020 care, printre altele, la Art. I Pct. 16 prevede actualizarea normei de hrană, ANP va plăti restanța pe ianuarie la salariul din februarie, după care se va intra în normal plătindu-se valoarea actualizată.

16. La articolul 37, după alineatul (2) se introduce un nou alineat, alineatul (3), cu următorul cuprins:

(3) În aplicarea alin. (2), începând cu luna ianuarie 2020, toate instituțiile publice de apărare, ordine publică și securitate națională acordă cuantumul compensației bănești, respectiv al alocației valorice pentru drepturile de hrană actualizate la nivelul lunii ianuarie 2019, potrivit normelor în vigoare.

În context

Salariile de funcție majorate cu 1/3 din diferența până la valoarea prevăzută pentru 2022

Prioritățile anului 2020 pentru penitenciare

Propuneri în Parlament pentru actualizarea normei de hrană

23 replies on “Norma de hrană majorată, în plată din februarie 2020”

prost e ‘ ala care nu va achita norma de hrana in alimente sau sa va forteze sa mancati la popota! ce tot va plangeti ca este putin? cititi omj-ul si linistiti-va!

De necrezut!Nu zic sa nu ramai vigilent dar nici macar sa nu ai curiozitatea sa-ti mai arunci ochii pe ce se mai scrie pe aici? Chiar e munca in zadar? De luni de zile se scrie despre pensiile astea si tot nu se intelege de ce fel sunt ele si daca se vor elimina ori nu? Pai ce facem, munca-grotă-grotă-munca? Nu ne mai informam deloc,vesnic punem aceleasi intrebari daca se taie, daca se elimina, de-ti vine sa crezi ca asta ne dorim Dumnezeule !?

ART. 76 omj 1316/ c/2012

Personalul din Administraţia Naţională a Penitenciarelor şi unităţile
subordonate, poate folosi, după caz, cu titlu gratuit, autoturismele de serviciu sau
autosanitarele din dotare, pentru transportul acestora la unităţi spitaliceşti din
structura Ministerului Justiţiei şi Ministerului Sănătăţii, pentru situaţii de urgenţă,
cu avizul cadrelor medicale autorizate şi cu aprobarea conducerii structurilor din
care aceştia fac parte

Conform adresei înaintată de dnul Coarna către ministrul de interne, intra la vot pentru anulare și pensiile pentru polițiști

Nu asta spune in adresa. Ci faptul ca solicita o informare cu privire la faptul ca politistii beneficiaza de pensii militare si cu privire la intentiile pe aceasta tema de la ministrul de interne pe fondul discutiilor publice. Asa cum a solicitat si in parlament si a primit. E cu totul altceva.

Cred ca faceti o confuzie. Nu asta a spune in adresa adresata ministrului de interne.

Da. Unii insa cu sau fara intentie le tulbura si mai tare facand afirmatii neverificate si producand panica. Pierdem sute de oameni care se pensioneaza in graba ascultand zvonuri.

Domnule Președinte,de ce nu va strângeți toți liderii de sindecât de la penitenciare și politie și sa mermetic luni la Președintele Camerei Deputatilor și să vedeți exact ce proiect votează marți cu privire la legile speciale pentru a înlătură toate zvonurile apărute.

Pentru ca ne-am strans deja in decembrie si *am obtinut deja o solutie* care nu afecteaza legea pensiilor militare. Ar fi inutil sa intrebam ceea ce e deja clar si oficial pe site-ul Camerei Deputatilor in raportul final pe aceasta lege.

Stim deja ce proiect se voteaza si care este forma acestuia.

Aici aveti avizul prin care se recunoaste fara echivoc faptul ca pensiile militare nu sunt speciale http://www.cdep.ro/comisii/munca/pdf/2019/rp292.pdf si aici (si mai clar) inregistrarea sedintei comisiei care face raportul final https://fsanp.ro/2019/12/18/decizie-in-parlament-pensiile-militare-nu-sunt-pensii-speciale/

Ca sa nu mai spun ca legea a fost respinsa in Senat si ca a avut avize negative peste tot pana acum.

A cerut ca MAI sa faca o campanie de informare referitor la faptul ca politistii sunt in legea pensiilor militare. N-are nicio legatura cu interpretarile panicarde. Cititi adresa.

Ce se mai aude cu omju-ul privind trasformarea chiriei in ray? Am inteles ca a fost trimis spre semnare de ministru…..mai faceti si dvs presiuni sa il semneze….ms

Tot la semnat. Presiuni facem de cand a aparut legea pe aceasta tema. Cand apare informam.

Comments are closed.