Categories
sindicat

Acord privind transparența decizională și dialogul în sistemul administrației penitenciare (2020)

Recent ne-a parvenit forma semnată de toate părțile a Acordului privind transparența decizională și dialogul în sistemul administrației penitenciare (2020). Părţile prezentului acord recunosc necesitatea îmbunătăţirii transparenţei decizionale şi a calității dialogului la nivelul sistemului administraţiei penitenciare și stabilesc măsuri punctuale pentru îmbunătățirea acestuia.

Acord privind transparenta decizionala si dialogul in sistemul administratiei penitenciare 2020
Acord privind transparenta decizionala si dialogul in sistemul administratiei penitenciare 2020

Acordul asigură punerea în practică a prevederilor legale referitoare la transparenţa decizională, activitatea sindicală şi relaţia dintre părţi precum şi modalităţile de desfăşurare a dialogului între părți.

Acordul stabileşte modalitatea de consultare a organizaţiilor sindicale reprezentative în legătură cu elaborarea actelor normative și modalitatea de realizare a dialogului în scopul definirii şi identificării de soluţii pentru problemele specifice sistemului administraţiei penitenciare.

În context

Consultare | Specificații tehnice pentru uniforma polițiștilor de penitenciare

ANP | Proiectele de OMJ privind schimbarea din funcție și mutarea polițiștilor de penitenciare, în consultare

Consultare | Proiect de HG privind concediile și învoirile

5 replies on “Acord privind transparența decizională și dialogul în sistemul administrației penitenciare (2020)”

Buna ziua. Astazi este sedinta de guvern. Pe ordinea de zi avem si o OUG. De modificare a Statutului Politistilor de Penitenciare.

Ministrul Predoiu a finalizat ieri procedura de selectie pentru sefii parchetelor si se intoarce full time la MJ. Este, deci, posibil.

Pana in toamna, nu este posibil aprobarea ordinului privind chiriile. Ar trebui sa vedem raportul privind modul de acordare a chiriilor.

Comments are closed.