Categories
penitenciar

OUG care modifică Statutul polițiștilor de penitenciare și deblochează concursurile din penitenciare, aprobată

Ieri, 04 februarie 2020 Guvernul a aprobat OU prin care se modifică legea 145/2019 privind statutul polițiștilor de penitenciare. AICI textul de lege.

Actul normativ de modificare a statutului se găsește la pct. 1 pe lista de OUG-uri aprobate ieri, care poate fi consultată AICI. Priectul fusese anunțat și prezentat AICI după ce obținuse toate avizele necesare, de asemenea la pct. 1 din listă.

OUG care modifică Statutul polițiștilor de penitenciare și deblochează concursurile din penitenciare, aprobată
OUG care modifică Statutul polițiștilor de penitenciare și deblochează concursurile din penitenciare, aprobată

În context

Ordonanța de modificare a Statutului polițiștilor de penitenciare, în procedura de avizare

Modificarile la Statutul politistilor de penitenciare in dezbatere la Ministerul Justitiei

Ministerul Justiției amână deblocarea concursurilor și rezolvarea problemei de constituționalitate a Statutului polițiștilor de penitenciare

37 replies on “OUG care modifică Statutul polițiștilor de penitenciare și deblochează concursurile din penitenciare, aprobată”

Oug ul pt transformarea chiriei in rata, tot nu a fost semnat?
Iar azi poate cade guvernul…chiar sa nu doreasca ministrul semnarea lui.!? Iar se amana pt cateva luni

Nu e OUG e ordin de ministru daca va referiti la transformarea chiriei in rata. Proiectul este la MJ, urmeaza sa fie semnat. Cand apare, informam.

Daca azi cade Guvernul ministrul poate sa semneze si dupa, pana la numirea noului ministru.

Dacă cade guvernul și rămân tot ei la guvernare cu puteri limitate MJ mai poate semna ordinul?

Ne bucuram sa aflam ca se pot relua concursurile de ocupare a posturilor vacante,dar organizarea lor a fost vizibil deficitara .Poate se desfasoara la nivel central,ma refer la cele din sursa externa, ca in teritoriu iti creste barba pina se finalizeaza un concurs !

Nu depind de acest OUG, depind de un alt ordin de ministru dintre cele 41 in lucru.

O bătaie de joc. Din 4 sesiuni de mutare, au rămas doar 2 dintre care numai una s-a concretizat. Este inadmisibil. Si încă nu se știe când se vor relua, se poate la fel de simplu sa nu fie reluate anul acesta, nu m-ar surprinde, nu primim niciun răspuns, nimeni nu știe nimic

E nevoie de un ordin de ministru in completarea acestui OUG. Cand e posibil a fi emis si cand ar putea fi efectiv pornite concursurile?

Alte comentarii nu puteți face? Nouă nu ne-a dat nimeni nici casă, nici masă. Vrei casa ta,te duci la bancă și îți iei credit. Chiar numai pomeni așteptați? Pun pariu că îți știi doar drepturile, obligațiile mai puțin.

Bravo colegul.nu sunt pe principiu sa moara si capra vecinului dar unii,in special cei nou veniți în sistem in afara de drepturi altceva nu stiu.Noua nu ne.a dat nimeni nimic și asta nu ne.a împiedicat să ne luăm case si sa le plătim MUNCIND nu cerșind.Fratilor daca citeste cineva din afara sistemului aceste comentarii se cruceste și apoi ne miram de ce lumea ne blameaza pt salarii pensii și drepturi.Cui nu ii convine sa se duca la patron să văd dacă îi plătește rata.Repet pt cei ce vor înjura le doresc ca acest ordin să se semneze dar prea suna a cerneala.o seara buna

Ce bine ai spus.
Pt unii FSANP doar de asta trebuie sa se ocupe.
Alte probleme nu mai sunt?
La MUNCA nu la POMANA!

sa va anuntati neamurile si cunostintele ca se fac angajari din nou ,au ramas multi pe dinafara la ultimul val.

Esti rau colegu’. Neamurile sunt cei mai competenti candidati.Ideali chiar.Doar asa se poate explica faptul ca sunt castigatorii concursurilor, numai ca sunt foarte multe neamuri si foarte putine posturi.

transformarea chiriei in rata.? dar ajutorul in cumpararea unei locuinte ,pentru cei fraieri din 2004 cand vine ? este prevazut in lege si atat .intrau la pachet ziceati…

domnule presedinte poate solicitati si dvs. sa se centralizeze la anp noile concursuri sau undeva macar in centrul tarii …ne-am saturat de drumuri la tg ocna si bani cheltuiti plus zile de concediu pierdute sa ajungem pana acolo…nu s-o putea la anp ca sa nu le miroasa a agenti pe acolo macar la rahova sau jilava , glina …etc

Nu stiu. Nu pot sa citesc viitorul. De multe ori nici prezentul nu-l inteleg. 🙂

Mai tu GICA de la sculerie, chiar atat de infantili sunteti???
Ce importanta are daca cade sau ba Guvernul Romaniei, ori ce te deranjeaza cine te conduce dpvd ministerial???
Are dreptate Bambucea, sunteti niste frustrati care nu va stiti nici obligatiile, dar veti drepturi doar
Mai bine vezi ca iti creste rata la banca pentru ca se duce in sus odata cu $ si Euro, ori ca teduci la pita cu ceva banuti si vii acasa cu mult mai putine in sacosa decat luna trecuta cumparand aceleeasi bunuri, etc.
Acum vrei sa devenim si mama Omida sau ce asteptari ai tu de la sindicate si conducerea ANP in general.
Nu va este clar ca OUG-urile vor fi atacate la CCR, inclusiv aseara avocatul poporului spunea acest lucru, azi inclusiv parlamentarii de la ALDE si USR.
Mai bine GICULE dormeai in continuare, iar cand te trezesti maine dute repejor la resurse umane si cere pensie frate, caci din cauza unora ca voi am ajuns unde suntem
Hai, somn usor.
Vezi nu uita de cererea de pensionare maine.

Ma gandeam ca daca vor cadea azi nu mai pot umbla la conditiile de pensionare pana la alegerile din iunie.VA MULTUMESC

:)))) bine ca iesiti la pensie .
Amarilor sa plecati sa scapam de comunisti .
Nu mai ai loc de fomisti .

Mai baietas ! Nu trebuie sa fi asa de acid cu cei care ies di sistem .La acest momment nu nu cred ca trebuie sa mai discutam de COMUNISTI(am impresia ca nici nu cunosti ce ce inseamna comunist si ceea ce au facut ei CU BUNE SI RELE).Trebuie sa te gandasti ca la o anumita data va trebui sa iesi si DUMNEATA la pensie. Poate vei fi omagiat de catre colegi sau o sa fi blamat. Te rog sa vezi ce a fost in timpul guvernarii PNL(guvern BOC) asta daca erai in sistem. O SEARA BUNA .

Ba băiatule, cum ai trecut examenul psihologic?
Tu ești cu capul!
Cum poți vb asa?
Ești un mare nesimțit, pomanagii, frustrat și ar mai fi de spus dar nu cred ca îmi va posta comentariul.
Doamne cât îmi doresc sa ți pot spune tot ce gândesc despre unii ca tine

Amarilor ? sa te vad si pe tine dupa 25 de ani ,iar fomisti sunteti voi ,,,chirii ,rate ,pomeni ,transporturi ..astea va sunt obiectivele ,nu meseria in sine.

omul a pus doar o intrebare ,nu tb sa raspunzi asa ,daca el este amar ,tu cum esti ?dulce ?generatii mai fomiste ca asta a ta nu am vazut de zeci de ani ,voi sunteti pb. ce ai dat tu ‘status’ sistemului,tarii ? in afara de ceva celui ce te-a angajat .

Status ce caracter murdar ai ,ce respect ai față de colegii tăi care au muncit în condiții foarte grele și au luptat din greu ca tu să lucrezi în condiții cât de cât normale.Rușine!

Comments are closed.