Categories
sindicat

DEZBATERE Proiectul de Ordin pentru aprobarea standardelor privind condițiile de muncă în sistemul administrației penitenciare

Ministerul Justiției anunță organizarea, în data de 13.02.2020, începând cu ora 11:00, la sediul Ministerului Justitiei a întâlnirii pentru dezbaterea publică a proiectului de Ordin al ministrului justiției pentru aprobarea standardelor privind condițiile de muncă în sistemul administrației penitenciare.

La dezbaterea publică este invitată să participe, în limita locurilor disponibile în sală, orice persoană interesată: persoane fizice și/sau juridice, organizații sindicale, reprezentanți ai instituțiilor publice interesate, ai presei etc. Proiectul de act normativ este disponibil pe site-ul Ministerului Justiției la următorul LINK.

Propunerile, sugestiile sau opiniile scrise care nu au fost transmise în perioada anterioară vor fi comunicate Ministerului Justiţiei în format electronic/material, prin transmitere la adresa de e-mail: dean@just.ro ori prin depunere personală/poştă/curier la Registratura Ministerului Justiţiei.

În scopul eficientizării organizării şi desfășurării întâlnirii pentru dezbaterea publică a proiectului, persoanele interesate sunt rugate să confirme participarea până la data de 12.02.2020, ora 15.00, la adresa de e-mail dean@just.ro ori la nr. tel: 0372041194 cu menționarea, dacă este cazul, a intenției de a prezenta verbal propuneri în cadrul dezbaterii și, în cazul organizațiilor sindicale, a numărului și numelui participanților.

În context

Reparații de 2 bani pentru îmbunătățirea condițiilor de muncă

Conditiile de munca din penitenciare, rele si in stationare

Proiect | HG privind acordarea protecției polițiștilor de penitenciare

3 replies on “DEZBATERE Proiectul de Ordin pentru aprobarea standardelor privind condițiile de muncă în sistemul administrației penitenciare”

D-le Dumitrascu,
De ce pe site la MJ a fost publicata doar minuta omj-ului cu,chiriile si nu intreg ordinul?
Care e transparenta decizionala?
De ce nu putem vedea forma finala ,greu de crezut ca nu o are nimeni….

Cu siguranta o au cei de la Elaborare. Probabil insa ca mai sunt unele detalii de clarificat.

Comments are closed.