OUG 8/2020 privind modificarea Legii 145/2019 privind statutul politistilor de penitenciare

OUG 8/2020 pribind modificarea Legii 145/2019 privind statutul politistilor de penitenciare
OUG 8/2020 pribind modificarea Legii 145/2019 privind statutul politistilor de penitenciare

OUG 8/2020 privind modificarea Legii 145/2019 privind statutul politistilor de penitenciare a fost publicată în Monitorul Oficial nr. 89/06 februarie 2020. Se creează astfel premisele deblocării concursurilor pentru ocuparea funcțiilor vacante din sistemul penitenciar.

OUG 8/2020 pribind modificarea Legii 145/2019 privind statutul politistilor de penitenciare
OUG 8/2020 privind modificarea Legii 145/2019 privind statutul politistilor de penitenciare

În context

Statutul politistilor de penitenciare promovat prin metoda Florin Iordache

Modificarile la Statutul politistilor de penitenciare in dezbatere la Ministerul Justitiei

Ordonanța de modificare a Statutului polițiștilor de penitenciare, în procedura de avizare

23 Comments

 1. (Editat admin) sustine ca omj-ul a fost aprobat si saptamana viitoare urmeaza sa fie publicat in monitorul oficial.. Dvs nu stiti nimic… Unde e adevarul???

  • Asta sustineau si acum 2-3 saptamani unii. La un moment dat, nu stiu cand, inevitabil o sa aiba dreptate. 🙂 In cele din urma va fi si acea saptamana viitoare.

   Momentan adevarul e ca nu stim daca e semnat sau nu. In ceea ce ma priveste cand o sa stiu o sa informez. Nu pot sa ma pronunt pe ceva ce aproba ministrul.

   PS. Sunt aceiasi care indemnau oamenii sa iasa la pensie sustinand obsesiv ca stiu ei mai bine ca se intampla nu-s ce dezastru peste noapte?

  • Inca nu stim pana nu-si termina ANP evaluarea, dar de principiu vor fi si de executie si de conducere.

 2. Dacă mai întreabă cineva de chirie sau rată la bancă,jur că vă înjur. Voi sunteți chiar disperați de viață? Câtă răbdare să mai aibă Domnul Dumitrașcu cu voi, că ați ajuns sub orice critică cu întrebările astea.Nu mai stați pe gânduri ca baba-ntre pomeni, duceți-va repede-repejor la bancă, luați un credit și plătiți din buzunarul vostru,nu mai așteptați pomeni.Vorba aceea: mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primește nimic.Numai pomană așteptați,halal!

 3. Într-o țară în care se moare de foame la propiu,,vouă,, vă trebuie totul gratis.Slabe generați urmează,numai epilați, tatuați cu (editat admin) pe creier( să ne dea statul casă,chirii moca,iar noi BMW,mertane,pitipoance).PS,am uitat de cele 2 ore suplimentare lucrate luna trecută și care musai trebuie platite,altfel se clatină universul.

 4. Ce sa și facem? Noi, generația tânără ne-am uitat la oferta de angajare și acolo scria ”Sprijin pentru construirea sau achiziționarea unei locuințe” și în loc să mă duc la nu știu ce corporație pe post de account manager, m-am făcut m-am angajat la pușcărie. Dacă nu îmi convine, mă reorientez, momentan o să profit ȘI de acest drept.

  • Am inteles ca a plecat imediat dupa ce a fost semnat la Monitor. Nu stiu exact care ar fi termenul de publicare, dar cel mai probabil apare saptamana asta.

Comments are closed.