Categories
penitenciar

ANP, programe de formare pentru manageri de penitenciare

Administraţia Naţională a Penitenciarelor ne informează că are în vedere în anul 2020 identificarea personalului care îşi manifestă disponibilitatea la efort suplimentar pentru pregatirea şi perfecționarea sa, în vederea ocupării unei funcţii de conducere.

ANP - programe de pregatire pentru manageri
ANP – programe de pregatire pentru manageri

Prioritate, asigurarea continuității actului managerial

Scopul ar fi includerea acestora într-un program de pregătire specific, pentru asigurarea continuității în actul managerial al instituției. În aces sens, ANP cere subordonaților din penitenciare să întreprindă următoarele măsuri:

  • diseminarea informațiilor din prezenta adresă, cu întreg personalul din subordine, ceea ce nu s-a întâmplat peste tot, și
  • transmiterea, până Ia data de 14.02.2020, a propunerilor de personal pentru funcţiile de conducere, începând cu cele de șef serviciu.

Propunerile se vor face din rândul ofiţerilor care îndeplinesc condițiile specifice funcției, în conformitate cu Legea nr.145/2019 privind statutul poliţiştilor de penitenciare şi care ocupă funcţiile imediat inferioare.

ANP  face precizarea că, poliţiştii de penitenciare care îndeplinesc condiţiile stipulate în prezenta adresă, se pot înscrie personal sau pot fi desemnați de conducerea unităţii. Pentru o funcţie de conducere putând fi nominalizate mai multe persoane.

În situaţia în care există persoane care s-au înscris şi/sau au fost propuse de către conducerea unităţii, acestea vor fi trecute pe ambele liste.

În context

ANP, program de mentorat pentru directorii de penitenciare

ANP actualizează graficul de formare profesională pentru penitenciare

ANP, program de mentorat pentru directorii de penitenciare

13 replies on “ANP, programe de formare pentru manageri de penitenciare”

Rata e egala pentru toti sau este diferita pentru ofițeri și agenți?
P.S. Nu mă interesează programele pentru manageri, pentru că nu mi-am propus (momentan)!! să devin manager de penitenciar….

Având în vedere faptul că prin academie li se inoculează idea că agenții sunt sclavii lor ar trebui să se regândească începând de acolo modul de formare și pregătire pentru viitorii manageri.

Da, in academie ne puneau poze cu agenti si ne desenau pe tabla ce sa facem cand dam cu ochii de voi prin penitenciare.
Sunt curios in adresa asta de ce nebunii astia cheama la programul asta de pregatire doar din randul ofiterior ca doar si voi puteti sa va faceti sefi de servicii chiar daca nu ocupati functii imediat inferioare desi voi faceti toata treaba in penitenciar..

La Galati vor sa planifice un singur om pe 2 secții, la tura de noapte. Ce e mai rau este ca ideea e susținută de (editat admin). Asa vor sa reducă plata orelor suplimentare sa nu deranjeze dom director ANP-ul.

O asemenea masura este impotriva regulamentului. Cine-l incalca, e pasibil de comisie de disciplina.

Bună seara
Din câte am înțeles și rog să verificati la Galați problemele sunt multe și ascunse de conducere, inclusiv conducerii ANP
Un exemplu strict la articol propus și observația dvs că unii manageri…
Dacă citim cu atenție vedem că se dispune prelucrarea cu toți ofițerii, însă directorul a dispus trimiterea adresei doar către adjuncți și sindicate
Directorul general știe cum se aplică în teritoriu dispozițiile sale scrise, ne întrebăm și noi???
Un alt exemplu vis a vis de ceea ce spune Postul3
Știe conducerea ANP câte ore suplimentare sunt in realitate la Galați și câte zile CO neacordate???
Sau că sunt Co neacordate din 2018, că să nu mai vorbim de 2016 și 2017
Ne întrebăm și noi, oare ce a făcut DIP ANP când au venit în control???
Scuze, trebuie să ne aducem aminte că șef DIP este omul care îl susține pe director încă de pe vremea când era simplu ofițer, că același om dădea telefon să fie numit șef serviciu, director pază, respectiv cel care acordă notă de trecere la contestație depusă de împuternicit la concurs de director pază Galați.
Vom reveni cu alte precizări suplimentare

Nu i sperie comisia de disciplină, tot ei sunt membri ai comisiei de disciplină. Doar noi uniți, putem sa ne opunem acestor abuzuri, sa nu intrăm în serviciu.

Confirm ceea ce spune Dumitrus cu privire la concurs
Eram vreo câțiva in biroul dasdrp când omul era împuternicit la Brăila, iar când a văzut că a picat a sunat pe PM și reproșa că a executat tot ce a cerut și ei l au picat la examen, mai ales după câte a făcut pentru ei
I se zice că rezolva ei că el să depună contastatie iar rezultatul îl știți, a fost trecut de președintele comisiei nimeni altul decât PM
Verificați deasemenea

Comments are closed.