Categories
sindicat

PROIECT OMJ privind avansarea polițiștilor de penitenciare

Proiectul de Ordin al ministrului justiției privind aprobarea criteriilor pentru avansarea polițiștilor de penitenciare într-o funcţie imediat superioară, la aceeaşi poziţie din statul de organizare.

În temeiul dispozițiilor art. 7 din Legea nr. 52/2003 privind transparența decizională în administrația publică, republicată, Ministerul Justiției supune dezbaterii publice Proiectul de Ordin al ministrului justiției privind aprobarea criteriilor pentru avansarea polițiștilor de penitenciare într-o funcţie imediat superioară, la aceeaşi poziţie din statul de organizare.

PROIECT OMJ privind avansarea polițiștilor de penitenciare
PROIECT OMJ privind avansarea polițiștilor de penitenciare

Proiect de Ordin | Referat de aprobare

Propunerile și observațiile referitoare la proiectul de act normativ supus dezbaterii pot fi transmise în scris pe adresa Ministerului Justiției, str. Apolodor, nr.17, sector 5, București, pe fax, la nr. 037 204 1195 sau la adresa de e-mail dean@just.ro.

În context

PROIECT Regulament pentru organizarea și desfășurarea concursurilor pentru posturile vacante

DEZBATERE Proiectul de Ordin pentru aprobarea standardelor privind condițiile de muncă în sistemul administrației penitenciare

MApN | Proiect privind încadrarea personalului civil la condiții de muncă deosebite și speciale

17 replies on “PROIECT OMJ privind avansarea polițiștilor de penitenciare”

Chiar sperati sa mareasca si sa dea din urma ? Nu s-au dat 30 de lei la norma de echipare . Fiind cea mai mica norma de echipament . La politie este 3000+ la mapn 3500+

Cand se publica ordinul cu transformarea chiriei?
Toti confirma ca e semnat si plecat spre MO ,insa pana acum trebuia publicat de 5 ori….
Ce informatii mai aveti D-le Dumitrascu

Da MJ a confirmat ca s-a semnat si transmis spre publicare, dar nu am informatii de la Monitorul Oficial.

Cariera nu intereseaza pe nimeni mai ales ca sunt destui orientati si cativa “fraieri” care vor munci pentru ei.Puneti doar topicuri cu deconturi la orice.Vor avea succes instant.Numai oportunisti in ziua de azi.

Domnule Dumitrascu dacă se recalculează la MAI se recalculează și la noi?Sau ce trebuie făcut?

In 2023 se aplica “de pe hol e arsa ” si la noi .
Am o vechime de 5 ani si iau cu un plin de ore 4100-4200 lei marit “stand cu hotul pe cap toata ziua ”
Eu sunt multumit , chiar nu am nici Macar o pretentie ” intr-un oras mort ca al meu .
Un prieten la M.A.I cu 6 ani vechime 5360 – acea compensatie de chirie de 540 lei, norma de echipare de 276 lei un plus de 110lei .
Relaxat , acces la telefon fara nicio obligatie , uniforma super ok . Si mai are si plusul acela de 500 600 lei peste salariul meu de cioban la oi … e putin deranjanta treaba , altu vede lumea si unul face puscarie cot la.cot cu hotul , hotul are dreptul la telefon , eu trebuie sa rog un coleg sa pot suna 1 min la familie , daca gasesc acel coleg si accepta targul “numai dupa ce s-a servit masa , sa nu cumva sa aiba bataie de cap ” si asa te lipsesti …
E destul de ciudat .
Repet sunt multumit de ce primesc , doar ca sunt unele diferente . La noi de ce nu se poate intra cu telefonul p.personala ? Unii colegi raspund si vorbesc altii mai mici cu harletul . Stiti cum e : unul are planul si 7 sapa groapa dar nici unul nu are acces doar asculta ordinele si la final o da ca a tinut invers planul .
O seara linistita si placuta in familie alaturi de cei dragi .

Adevarul este ca acesti tineri frumosi si epilati,cum spunea un antevorbitor,proaspăt angajati,vânează doar beneficiile, munca in sine…. cat mai puțină.

Dacă este este pseudonimul tău atunci îl meriti din plin
Succesuri tânăr epilat si frustrat

Floki, a spune lucrurilor pe nume nu înseamnă a fi frustrat…
Dar se pare ca ultimele generații… Sunt praf atât profesional cât în viata privata…
Dar… Defilam cu ce avem… Ce sa facem…

generatiile nou venite ? cum ati venit…doar cu relatii,pile,faceti o scoala daca sunteti destepti..dar acolo tb sa inveti lb romana ,gramatica ceea ce va depaseste.

Comments are closed.