17 thoughts on “ANP pregătește informațiile solicitate de instanță în procesul privind recalcularea salariilor

 1. Revin cu aceiasi intrebare domnule presedinte ….ce se mai intampla cu omj-ul privind chiriile??? De ce nu se publica??

  1. Nu am detalii. Imi pare rau. E la Monitorul Oficial de cand s-a semnat. Probabil ca e aglomeratie mare cu ordonantele astea.

 2. Poate cineva să răspundă la următoarea întrebare ? Neprogramările în serviciu sunt legale ? Este o practică folosită pentru a nu genera “ore suplimentare ” în contextul în care nu ți se acordă ture libere de recuperare sau concediu de odihnă și rămâi cu restanțe pe mai mulți ani….Păreri, opinii ?

  1. Se numește neplanificare și este legală ! Problema este când ti se acorda recuperare cu scopul de a reduce orele suplimentare ca ele sa nu între in plata și funcționarul are restante mari la concediu de odihna, sau mai grav, când funcționarul pierde cele 7 zile suplimentare din concediu. Cei care fac planificarile se lauda ca au redus orele suplimentare, li se acorda 50% pentru acest lucru dar nimeni nu înțelege ca orele se reduc in detrimentul oamenilor care pierd zilele de concediu .dreptul la Concediu de odihna se acorda in anul respectiv nu cum se întâmpla in majoritatea cazurilor cand oamenii au restanta din anii anteriori .

   1. Hodoronctronc…neplanificare în serviciu cănd legea este clară:în urmatoarele 60 de zile se acordă ture libere de recuperare ?!? Și atunci de ce nimeni nu își asumă să dea un ordin scris pe care să îl iei la cunoștință și să îl semnezi pentru neplanificarea în serviciu ? Aștept păreri avizate de la oameni care cunosc legea

 3. Poate ne puteti spune ceva, va rugam, cu actualizarea salariului cu salariul minim-si aplicarea sporurilor maxime,de fapt procesul castigat la poliție, dacă se aplica si la noi.

  1. In fara de ce am postat si de faptul ca am solicitat ANP sa aplice acea sentinta, nu am alte detalii.

Comments are closed.