Categories
penitenciar

Perchezitii de amploare in 10 penitenciare

ANP face o demonstratie de forta, deruland recent perchezitii in 10 penitenciare din tara. O actiune de anvergura cu rol mai curand de descurajare.

Conform unor comunicate ANP, preluate de presa, “in urma actiunilor de perchezitie din data de 20.02.2020, in 10 unitati penitenciare, au fost descoperite si confiscate, cu sprijinul a 1926 de politisti de penitenciare si al structurilor locale ale Ministerului Afacerilor Interne, urmatoarele obiecte interzise:

  • 7 telefoane mobile (4-Penitenciarul Bucuresti-Jilava, 2-Penitenciarul Severin, 1-Penitenciar Tulcea),
  • un incarcator telefon (Penitenciarul Severin),
  • 3 cartele sim (2-Penitenciarul Severin, 1-Penitenciarul Braila),
  • o baterie telefon (Penitenciarul Severin),
  • 58 lei (Penitenciarul Tulcea),
  • fructe fermentate, fierbatoare si cutite improvizate.

Au fost perchezitionate 373 de spatii si 1848 de persoane custodiate”, anunta Administratia Nationala a Penitenciarelor (ANP).

ANP si structuri ale Ministerului Afacerilor Interne au facut joi, perchezitii in zece penitenciare, pentru prevenirea evenimentelor negative si asigurarea sigurantei locurilor de detinere. Unitatile vizate au fost Giurgiu, Iasi, Tulcea, Galati, Gherla, Targu-Jiu, Bucuresti-Jilava, Mioveni, Drobeta-Turnu Severin, Braila.

În context

Dotările pentru penitenciare, eveniment sau rutină?!

Cum găsim leac pentru abuzul de servicii medicale și plimbările deținuților?!

Pe unde s-au rătăcit echipamentele de bruiaj pentru penitenciare

5 replies on “Perchezitii de amploare in 10 penitenciare”

Nimeni nu este interesat de acest subiect? Face parte din munca noastră de zi cu zi. Îmi cer scuze, nu scrie nimic de chirie, bani,rate la bancă. Domnule Președinte, ANP-UL nu ne mai dă nimic? Nici măcar un leu? Cred că o să ies din sindicat. Cu așa oameni…..😎 Poate că nu interesează pe nimeni, munca.😨

Nu ar trebui sa exista si.niste sanctiuni la.imputernicitii din unele penitenciare mentionate? La jilava unele persoane facute directoras.la varste fragede aduc aceste telefoane, ca nu apar ele singure. Au fost controlate si camerele de vipuri, sau acolo nu este voie?

Comments are closed.