Categories
sindicat

CONSULTARE | OMJ privind mutarea polițiștilor de penitenciare

Proiectul de Ordin al ministrului justiției pentru aprobarea Metodologiei privind condiţiile în care polițiștii de penitenciare definitivi din sistemul administraţiei penitenciare pot fi mutați în alte unităţi ale sistemului administraţiei penitenciare.

În temeiul dispoziţiilor art. 7 din Legea nr. 52/2003 privind transparenţa decizională în administraţia publică, republicată, Ministerul Justiţiei supune dezbaterii publice proiectul de Ordin al ministrului justiției pentru aprobarea Metodologiei privind condiţiile în care polițiștii de penitenciare definitivi din sistemul administraţiei penitenciare pot fi mutați în alte unităţi ale sistemului administraţiei penitenciare, însoțit de referatul de aprobare.

Proiect Ordin | Referat de aprobare

Propunerile, sugestiile şi opiniile cu valoare de recomandare privind proiectul de act normativ supus dezbaterii pot fi transmise în scris pe adresa Ministerului Justiţiei, str. Apolodor, nr.17, sector 5, Bucureşti, pe fax, la nr. 037 204 1195 sau la adresa de e-mail dean@just.ro.

În context

PROIECT OMJ privind avansarea polițiștilor de penitenciare

PROIECT Regulament pentru organizarea și desfășurarea concursurilor pentru posturile vacante

DEZBATERE Proiectul de Ordin pentru aprobarea standardelor privind condițiile de muncă în sistemul administrației penitenciare

9 replies on “CONSULTARE | OMJ privind mutarea polițiștilor de penitenciare”

Apucați va de tracțiuni, abdomene, mersul piticului, de sărut capra dacă vrei sa va schimbați funcția. :)))

“Sărut capra”?
Când eram mic, la țară, hrăneam caprele cu sfeclă, și din greșeală am pupat o capră pe bot.
Dar din greșeală,nu ca să-mi schimb funcția.😂

Comments are closed.