Categories
penitenciar

Consultare | Proiect privind acordarea în 2020 a majorării de 50% pentru lucrări de excepție și misiuni speciale

Ministerul Justiției publică în procedura de transparență decizională proiectul privind acordarea în 2020 a majorării de până la 50% pentru lucrări de excepție și misiuni speciale.

În temeiul dispoziţiilor art. 7 din Legea nr. 52/2003 privind transparenţa decizională în administraţia publică, republicată, Ministerul Justiţiei supune dezbaterii publice proiectul de Ordin al ministrului justiției privind prelungirea aplicării, în anul 2020, a Ordinului ministrului justiției nr. 820/C/2015

pentru aprobarea Normelor metodologice privind acordarea majorării pentru lucrări de excepție sau misiuni speciale funcționarilor publici cu statut special și personalului civil din sistemul administrației penitenciare și a Ordinului ministrului justiției nr. 1.291/C/2017

privind aprobarea Normelor metodologice de acordare a majorării pentru lucrări de excepţie sau misiuni speciale, pentru funcţionarii publici cu statut special din Ministerul Justiţiei.

Proiect de Ordin | Referat de aprobare

Propunerile și observațiile referitoare la proiectul de act normativ supus dezbaterii pot fi transmise în scris pe adresa Ministerului Justiției, str. Apolodor, nr.17, sector 5, București, pe fax, la nr. 037 204 1195 sau la adresa de e-mail dean@just.ro.

În context

PROIECT Instructiune pentru aplicare a OMJ-ului privind transformarea compensației pentru chirie în rate

ANP despre situația proiectelor care pun în aplicare Statutul polițiștilor de penitenciare

PROIECT Regulament pentru organizarea și desfășurarea concursurilor pentru posturile vacante

14 replies on “Consultare | Proiect privind acordarea în 2020 a majorării de 50% pentru lucrări de excepție și misiuni speciale”

Cei care inventeaza hartii inutile si proceduri fantasmagorice total opuse operativitatii vor fi fericiti.Plus cateii de serviciu.

Acordarea acestui procent de pana la 50% ar trebui dat pe o justificare amănunțită din care sa reiasă faptul ca omul propus chiar merita aceasta majorare. Din păcate vedem doar justificări de genul: a îndeplinit sarcinile conform fisei postului sau a participat la activități de prevenire a introducerii de obiecte interzise… Nimic concret… Care activități? … De parca nu ar trebui sa desfășoare activitățile din fisa postului…
Măcar sa acorde colegilor care se pensionează dacă ii ajuta cu ceva ca recompensă ptr activitatea desfășurată în sistemul penitenciar.
Păcat ca nu exista conducători vertebrali…

Rudolf, o intrebare / Cine inventeaza hartii inutile si proceduri fantasmagorice, ca sa intelegem corect afirmatia dumitale.

Rudolf esti in eroare. Cine face hartii ca asa vrea el? Hartiile sunt cerute de mormanul de legislatie de tot felul. Cine face legislatia ?

Vezi ca nu poti sa aduci niste argumente logice si reale. Iti dai cu parerea despre niste aspecte care te depasesc. Un om educat ar fi adus argumente pro sau contra.

Cred că nu te-ai lovit de aspectul asta și e foarte bine.Sunt unele invenții și inovații care nu sunt trecute în legislatie.

Comments are closed.