Categories
penitenciar

ANP, măsuri pentru prevenirea răspândirii coronavirusului

ANP a fost destul de activ în ultima vreme în ceea ce privește măsurile pentru prevenirea răspândirii coronavirusului. Planuri de măsuri, recomandări, dispoziții.

Plan de măsuri

Plan de masuri pentru prevenirea imbolnavirii si raspandirii infectiei cu SARS CoV 2 by FS ANP on Scribd

Acordarea concediilor

Adresa ANP acordare concedii penitenciar by FS ANP on Scribd


Măsuri de siguranță medicală

Adresa ANP obligatii personal prevenire si combatere boli transmisibile by FS ANP on Scribd

În context

PROIECT | HG privind acordarea asistenței medicale pentru polițiștii de penitenciare

Cum găsim leac pentru abuzul de servicii medicale și plimbările deținuților?!

ANP anunță scoaterea la concurs din sursă externă a 321 de posturi vacante, într-o primă etapă

15 replies on “ANP, măsuri pentru prevenirea răspândirii coronavirusului”

Din logica Anp: prelungirea programului tv reduce riscul infectarii cu celebrul virus…de risul curcilor..

Prelungirea programului e pentru a atenua din restricțiile privind vizita la masa.Sa nu se ajungă la altele.Numai că deținutul nu ar trebui să știe că s-a prelungit,ar trebui sa arate că o favoare făcută lor.Parerea mea.

Se vede ca esti “foarte priceput” in ale operativului… Prelungirea programului TV sau a programului de telefon poate sa mentina un climat normal in randul starii detinutilor in contextul restrangerii unor drepturi la momentul actual… Unii dintre voi sunteti sub orice critica… Habar nu aveti de nimic dar sunteti experti in a comenta aiurea..

Primul lucru pe care trebuie să l faca ANP este stoparea turismului deținuților intre unitati!!!se pare ca nimeni nu intelege ca odata intrat covid-19 într o unitate va fi un sistem domino in tot sistemul.e la mintea cocoșului!!

Corect!
Doar că măsura nu poate fi luată unilateral de către ANP, ci împreună cu întregul sistem judiciar, care dictează peste noi.

Corect!
Doar că măsura nu poate fi luată unilateral de către ANP, ci împreună cu întregul sistem judiciar, care dictează peste noi.

Din adresele trimise în unități de diverse structuri (instanțe, parchet), reiese că totuși se pot face audieri prin videoconferință. Poate e momentul să se implementeze în tot sistemul această practică. Se poate stopa turismul penitenciar foarte ușor.

O intrebare off topic:in caz de stare de urgenta,noi ce vom face?ce atributii vom avea?nu spune nimeni nimic,secretomanie totala!ne vor consemna cu zilele in unitati?nu vom avea voie sa circulam”in anumite zone”,desi ne deplasam spre si (de la)serviciu?nu e specificat in nici o lege sau Regulament de aplicare ce face anp-ul in astfel de situatii!doar un rand,de forma!…

de ce stergeti comentariile???de ce nu informati ce vom face in caz de stare de urgenta???

Am aprobat comentariul cand l-am vazut. Daca va panicati pentru asta ce-o sa faceti in starea de urgenta la care faceti apel?! 🙂

sa va fie rusine!sa nu indrazniti sa cereti sa stam prin unitati!sunteti niste lasi!oricum,va afla lumea,degeaba cenzurezi comentariile!

V-ati panicat pe net din nimic. 🙂 Stati linistit n-o sa va cerem nimic. Cel mai probabil nu se va ajunge intr-o astfel de situatie.

Ps. “Lumea” deja a aflat. 🙂

Comments are closed.