Categories
justitie

Ministrul Predoiu despre respectarea măsurilor de siguranță medicală

Ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, le-a cerut, luni, procurorilor ”toleranta zero” fata de infractori, subliniind ca persoanele care incalca legea “o vor simti”.

“Avand in vedere starea de urgenta si protejare a cetatenilor, am emis astazi catre Ministerul Public o indrumare, in temeiul articolului 69 alineatul 3 din Legea 304/2004, privind concentrarea pe infractiuni care aduc atingere sanatatii si sigurantei cetatenilor, a faptelor care aduc atingere prevederilor decretului prezidential privind instituirea starii de urgenta, a ordonatelor militare, a hotararilor Comitetului National pentru Situatii Speciale de Urgenta”, a precizat Predoiu.

În context

ANP, instructiune privind informarea referitoare la posibile situații de risc epidemiologic

Guvern, măsuri suplimentare pentru limitarea efectelor epidemiei de coronavirus

Pedepse de până la 15 ani de închisoare pentru zădărnicirea combaterii bolilor

3 replies on “Ministrul Predoiu despre respectarea măsurilor de siguranță medicală”

Domnule Dumitrascu, observam ca in autoritățile din sistemul de apărare angajatii sunt protejați la intrarea in serviciu cu măști, mănuși sau alte materiale necesare, le sunt puse la dispoziție dezinfectanți și in penitenciare întram in serviciu neprotejați, fără echipamente de protecție ( măști, mănuși, dezinfectanți ). Se întâmpla la craiova unde supraveghetorii nu au măști, mănuși și dezinfectanți .

Peste tot (si la alte institutii si la alte tari) e criza de materiale de protectie. Nu luati drept referinta pozele.

Comments are closed.