Categories
penitenciar

ANP, dispoziție privind activitățile în spații închise

ANP modifică dispozițiile în legătură cu situația în care zilnic, înaintea intrării în serviciu, se asigură instruirea personalului, timp de 15 minute, în sensul că această activitate să nu fie realizată în spaţii închise, dacă personalului nu îi este asigurată distanţa protectivă de minim 2 m.

Instructiune ANP activitati in spatii inchise by FS ANP on Scribd

21 replies on “ANP, dispoziție privind activitățile în spații închise”

E posibil sa fim prinsi si noi in ultima forma a OUG care circula urgent.

Buna ziua! Daca s-a dispus prin ordin ar trebui sa nu se mai faca internari in penitenciarele spital, nu? Nu vorbesc de urgente ci doar de situatii cand detinutii se plimba dintr-o curte in alta sau doar pt a atinge niste indici.

Nu stiu asta, dar sigur se face loc pentru eventuale cazuri de coronavirus.

Sunt afectați de aceasta ordonanță referitoare la pensionare și cei care au depus deja dosarul și au făcut lichidarea?

Oug de astăzi face referire la suspendarea pensiilor pe perioada stării de urgenta?

Domnule președinte Dumitrașcu, în legătură cu materialele de protecție, măști, mănuși, dezinfectant, care trebuiesc asigurate de către unitățile în care lucrăm, lipsesc sau sunt de foarte proastă calitate, la vestita poarta albă ne-au dat niște măști de se vede nasul si gura prin ele , sunt transparente 90%, ce putem face în acest caz? Medicul sef spune că masca se foloseste doar daca esti bolnav, păi atunci de ce ni se dă? Mulțumesc.

D-le Sorin,circula zvonul ca ne vor carantina,nu ne vor mai lasa sa ne intoarcem acasa dupa ture de serviciu?!?!vom fi cantonati la hotel;e razboi,e stare de asediu?cei care avem copii si nu avem cu cine sa-i lasam,ce vom face?ce inseamna haosul si paranoia asta?ni se vor incalca anumite drepturi…

Comments are closed.