Categories
sindicat

ANP, modifcări la proiectul privind schimbarea din funcție a polițiștilor de penitenciare

ANP ne comunică modificări la proiectul privind schimbarea din funcție a polițiștilor de penitenciare. N-ar mai fi nevoie de avizele principiu de la compartimentele de specialitate.

Adresa ANP proiect schimbare din functie
Adresa ANP proiect schimbare din functie

“Urmare analizării propunerilor de îmbunătăţire a proiectului de ordin care reglementează schimbarea din funcţie a polițiștilor de penitenciare definitivi, transmise atât de unităţile subordonate, cât și de sindicatele reprezentative,

vă aducem la cunoștință că acest proiect a suferit mai multe modificări, una dintre acestea fiind acordarea posibilității factorilor de conducere din unitățile penitenciare de a aproba/respinge cererile de schimbare din funcţie pentru personalul aflat în competenţă,

fără a mai fi necesar avizul de principiu al compartimentelor de specialitate din cadrul Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor, în cazul schimbării sectorului de activitate.

Facem precizarea că această modificare a fost realizată având în vedere, pe de o parte, atât noile competenţe de gestiune a resurselor umane, stabilite prin Legea nr.145/2019, cu modificările și completările ulterioare, cât și necesitatea eficientizării proceselor de resurse umane și de adaptare la dinamica nevoilor identificate la nivelul tuturorunităților din poliția penitenciară.

Totodată, vă aducem la cunoștință că proiectul de ordin privind schimbarea din funcţie a polițiștilor de penitenciare definitivi, a fost transmis, spre aprobare, Ministrului Justiției.” (Sursa: ANP 32604/22.04.2020)

În context

ANP, revenirea la programul de lucru în 4 schimburi începând cu 16 mai 2020

OMJ privind mutarea polițiștilor de penitenciare, publicat

Cartel Alfa acuză Guvernul de trădarea lucrătorilor români

7 replies on “ANP, modifcări la proiectul privind schimbarea din funcție a polițiștilor de penitenciare”

D-le presedinte,
Cei care am lucrat in telemunca,la ce sa ne asteptam pe data de 10? Cu cat ne scade salariul,ce se pierde?

Problema e nu ce se pierde ci care e diferenta. In mod evident conditiile de lucru de acasa nu sunt ca cele de la penitenciar. Probabil ca n-aveti nici determinari si nici riscuri care presupun sporul de microflora (praf) ori radiatii electromagnetice (antena). Aici ar putea fi ceva diferente.

Domnule Dumitrascu noi daca am lucrat de pasti care s-a suprapus cu duminica nu trebuia sa primim liber si 75%? Mie asa mi se pare normal. Si prevede si legea..

N-ar fi rau sa fie asa, dar din pacate nu exista o astfel de prevedere legala, care sa prevada si liber si majorare.

Comments are closed.