Categories
penitenciar

Penitenciarul Gherla, revine în atenția mass-media cu un nou incident

Presa scrie, din păcate, despre un alt incident care se întâmplă la Penitenciarul Gherla. De data asta Passaris în “video call”. Ceva mai puțin grav, dacă ne raportăm la precedentele care priveau trafic de droguri, ori o tentativă de evadare.

Am mai spus-o. Poate se aude la un moment dat. Din ce în ce mai multe probleme la Penitenciarul Gherla, cândva una dintre cela mai bune instituții de detenție din țară. Adjunctul Apahidean va avea și de această dată de dat explicații, acesta fiind acuzat în repetate rânduri de o atitudine excesiv de îngăduitoare față de deținuți.

Konstantinos Passaris, ”Fia… by FS ANP on Scribd

În context

Penitenciar Gherla. Somnul șefilor naște monștri

Încă un abuz al șefilor Penitenciarului Gherla împotriva angajaților anulat în instanță

Penitenciarul Gherla | Atenție, aterizează Motociclista!

8 replies on “Penitenciarul Gherla, revine în atenția mass-media cu un nou incident”

Bună ziua, încă nu este destituit directorul Iftinca. Ce așteptăm? Sunt prea multe tâmpenii făcute!

Daca intram in starea de alerta din 15 mai putem spera din nou la pensie?

Legea spune ca suspendarea acestei optiuni de incetare a raporturilor de serviciu opereaza pe perioada starii de urgenta. Deci, da daca nu se modifica nimic in acest sens.

Domnule Dumitrascu , sunt obligat sa particip in calitate de martor la comisia de disciplina cadre? Dupa documentarile mele aş spune că nu, însa aş mai vrea o opinie . Va multumesc anticipat!

Nu sunteti obligat. Refuzul de a participa se consemneaza insa in procesul verbal de cercetare disciplinara. Detalii aici.

Va multumesc! Exact acolo m-am documentat si eu. Sper sa nu fie repercursiuni.

Sunt unitati care au platit, sunt unitati care n-au platit. Toti trebuie sa plateasca. Daca luna trecuta a fost din scurt, luna asta nu mai e.

Comments are closed.