Categories
sindicat

MJ, aceeași procedură pentru toți polițiștii de penitenciare la acordarea majorării de 50%

Ministrul Predoiu pune punct uneia dintre discriminările introduse cu ceva timp în urmă față de angajații de rând din penitenciare. 

În Ministerul Justiției doritorii de 50% pentru misiuni speciale și lucrări de excepție se autopropuneau în ultimii 2 ani. Ceea ce se pare că nu se va mai întâmpla, pe viitor revenindu-se la procedura aplicată în tot sistemul penitenciar.

Raspuns MJ Acordare Majorar… by FS ANP on Scribd

Urmare solicitării dumneavoastră (…) astfel încât și polițiștilor de penitenciare din sistemul administraţiei penitenciare să li se aplice procedura prevăzută pentru polițiștii de penitenciare din structura Ministerului Justiției – Aparat central, vă aducem la cunoștință faptul că,

prin proiectul de act normativ mai sus-menţionat am propus și modificarea art.34 și a Anexei nr.9 din Ordinul ministrului justiției nr, 2415/2018, astfel încât

procedura de acordare a majorării pentru lucrări de excepție sau misiuni speciale aplicabilă la nivelul Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor, să se aplice în mod corespunzătorși polițiștilorde penitenciare din cadrul Ministerului Justiţiei. (sursa: Adresa MJ 23/10443/07.05.2020)

În context

Ministrul Predoiu despre respectarea măsurilor de siguranță medicală

Cătălin Predoiu: starea penitenciarelor, neglijată de mulți ani

Directorii penitenciarelor despre problemele din penitenciare

12 replies on “MJ, aceeași procedură pentru toți polițiștii de penitenciare la acordarea majorării de 50%”

Nu. Cititi va rog ce am subliniat in adresa. Pe viitor in MJ se va aplica procedura din unitatile subordonate ANP.

Sigur ca puteți sa va propuneți. Dar ar trebui sa obțineți un certificat medical ca nu sunteți retardat mintal. După obținerea certificatului, va puteți autopropune sau puteți sa organizați o acțiune de protest și sa aruncați cascheta, legitimația și demisia.

Dle Presedinte, de ce permiteti astfel de postari,pentru ca “omul” acesta pe langa ofensa adusa inteligentei si bunului simt, se umple de m–e.

Deci MJ-ul a luat exemplu de acordare a 50% din unitățile penitenciare… păi sa l întrebe ministrul pe banuță, ca e cel mai capabil in domeniu!

Poate la MJ nu aveau loc la parale :fochistii,electricienii,cameristele,popotarii,deci,ANP este un bun exemplu ca cei din linia 1 mai pot fi sariti sau omisi,ca mai si cei enumerați mai sus fac misiuni “speciale!!””)))))

Pai… si la noi astia…. provincialii, te puteai autopropune,dar nu primeai daca erai persona nongrata. Poate s-o putea,pentru astia nedoritii,mai trarziu,adica post mortem

Buna ziua Dl Președinte!Cu orele suplimentare acumulate înainte de 2018 ce se întîmplă?Se plătesc,se prescriu ? Cu stima

Noi avem un proces pe tema asta, dar se tot lungeste. Angajatorul trage de timp.

Comments are closed.