Categories
penitenciar

ANP, recomandări privind procedura interviului la angajarea temporară în poliția penitenciară

ANP transmite precizări privind procedura angajării temporare fără concurs în poliția penitenciară, prin adresa 33862/11.05.2020.

“În contextul desfășurării etapelor de selecție prevăzute de Ordinul Ministrului Justiției 1560/C/2020 pentru stabilirea procedurii de angajare fără concurs în poliția penitenciară, în temeiul art. 9 din anexa numărul 1 la Decretul 240/2020 privind prelungirea stării de urgență pe teritoriul României,

recomandăm tuturor unităților penitenciare care au promovat, prin anunț, angajarea fără concurs pe anumite posturi, să analizeze posibilitatea înregistrării audio sau audio video și aprobarea interviului pe care îl vor susține candidații.

Înregistrarea audio sau audio-video și aprobarea interviului nu va avea rol în cadrul procesului de notare și selecție, iar înregistrările respective nu nu vor fi folosite decât în condițiile prevăzute de legislația în vigoare.

Concret, unitățile care vor adopta recomandarea de a înregistra audio sau audio-video a probei interviului, vor iniția demersuri pentru dotarea sălii destinate susținerii probei interviului cu mijloace specifice de înregistrare audio sau audio-video, eventualii candidați find informați, în prealabil, despre acest fapt.

Un eventual refuz al candidaților cu privire la înregistrarea audio sau audio-video nu va afecta derularea probei sau rezultatul obținut în cazul procesului de recrutare.

Candidații care sunt de acord cu înregistrarea audio sau audio-video, vor semna un acord specific înregistrării probei interviului conform modelului anexat la prezenta adresă.” (sursa: ANP 33862/11.05.2020)

În context

115 posturi în procedura de angajare temporară în penitenciare

ANP, măsuri pentru a stopa planificarea discreționară în serviciu în penitenciare

Ordinul privind angajarea temporară în poliția penitenciară, publicat

18 replies on “ANP, recomandări privind procedura interviului la angajarea temporară în poliția penitenciară”

Urmăresc saitul anp-ul din 2016 ,la Penitenciarul Pelendava aveți un post scos de asistent medical generalist cu specialitate în igienă, care nu se ocupă;angajați-mă pe mine pentru reconversie profesională, numai așa se poate face specialitate pe igienă.

Buna ziua ! Stiti cumva se opreste acel ajutor pentru parintii ce muncesc si nu au cine lasa copii ? Legea 19/2020 , in situatia in care scolile raman inchise pana pe 13 iunie .
Va multumesc , precizez ca voi putea beneficia de acel ajutor doar in perioada ramasa dupa 17.05.2020 !

Voiam sa stim daca mai aveti noutati de la ANP? unitatile avea termen pana ieri sa trimita situatia cu tot impactul.

Am inteles. Daca aveam si alte noutati, informam. De saptamana trecuta nu s-au intamplat noutati. 🙂

Ba da. Pe hartie. Ca si pana acum. Ar fi un 2 lei/zi pentru cele 60 de zile de urgenta, dar pentru a beneficia de cei 120 lei ne trebui un OUG.

Buna ziua! La aceste interviuri de angajare din sursa externă fără concurs, au participat și lideri ai sindicatelor din unitățile penitenciare?

La Vaslui a fost o coincidență. A fost admisă nepoata unui agent escortă care e dat la schimb pentru pensionare. Poate mă repet… coincidență.

Buna ziua ! Domnule Presedinte , daca am depasit termenul acela limita si nu am bagat decontul , pierd dreptul sau i-l bag cu intarziere si nu are nimic .. ?
Va multumesc pentru ajutor !

Cel mai probabil veti primi banii la urmatorul salariu, ori cu intarziere daca ati depus actele cu intarziere.

Buna seara domnilor! Ma puteti lamuri putin ,ce înseamnă mai exact “perioada temporară de angajare ” ? Dacă iei probele nu rămâi definitiv sau rămâi doar un anumit interval de timp si dupa esti zburat ?

Aveti idee dacă sunt locuri scoase acum pe sursa externă?

Doresc sa ma consult cu cineva si sa mi explice cum sta treaba cu “polițiști de penitenciar “,doresc sa ma bag in acest sistem!

Cine doreste sa ma ajute va las nr meu 0760500173 (plătesc deranjul)

Comments are closed.