Categories
penitenciar

Proiect de ordin privind transferul cadrelor militare şi poliţiştilor în sistemul administrației penitenciare

ANP transmite spre consultare proiectul de ordin al ministrului justiției privind transferul cadrelor militare şi poliţiştilor în sistemul administrației penitenciare.

Proiect OMJ privind transfe… by FS ANP on Scribd

Referat OMJ privind transfe… by FS ANP on Scribd

În context

Parlament, proiect privind pandemia cu noi restrangeri temporare ale drepturilor polițiștilor de penitenciare

MJ, proiect privind numirea ofițerilor de poliție penitenciară, după terminarea mandatului

ANP, modifcări la proiectul privind schimbarea din funcție a polițiștilor de penitenciare

19 replies on “Proiect de ordin privind transferul cadrelor militare şi poliţiştilor în sistemul administrației penitenciare”

Primul pas e o vizita la RU acolo unde veti dori sa mergeti si veti primi toate formularele si detaliile.

#Alin
Ma scuzi, dar nu ma pot abtine!
Cel mai important pas este sa-ti gasesti un c@i, asta insemnand ceva… de la ministru secretar in sus, pasul doi… nu mai conteaza, fara pasul unu! Ce va mai incurcati cu Politia de Penitenciare daca vreti la M.A.I.? Ia domnule o scoala de politie, sau dovedeste ca esti extrem de bun in cazul unui concurs pentru incadrare directa in Politie! Stai cu telefonul in dinti ca te suna seful, te suna 112…! Te duci frumusel la post, incalzesti apa la aragaz cu butelie si faci dus la lighean! A, vrei sa-ti umbli in gura, nicio problema, se gaseste cine dar nu pe banii M.A.I.! Vrei chirie/compensare rata? Nicio problema, de la apartament mobilat/utilat te vei duce la confort “super” in 16 metri patrati! Vrei la “asfalt”? E posibil, daca esti vreun inginer, IT-st, un economist foarte bun!

Bai Gigi da’ rau mai ejti.
Si pe undeva realist.Dar va fi politist de MAI nu de MJ.Si cred ca merge si un inspector sef ca si ala e tot politic de multe ori.

Domnilor Gigi si Rudolf, presupun ca apartineti de MAI daca tot stiti ce se intampla acolo! Cred ca nu exista locul de munca perfect dar fiecare incearca sa-l gaseasca pe cel mai potrivit. Nu stiu ce e la MAI dar stiu un pic ce e in ANP, doar incerc sa le pun in balanta pe amândouă si sa aleg ce e mai bine pt mine. Legat de concursuri, nu capacitatea intelectulala ma opreste sa dau un concurs ci ratele la banci si familia care depinde de salariul meu.

Bună ziua, domnule Dumitrașcu, sunt șanse sa fie sesiunea de mutări în vara aceasta?

Va mulțumesc anticipat!

Sanse sunt si e nevoie. Depinde de cum evolueaza situatia de criza/alerta.

Nu aparțin de MAI dar mai auzim una alta și noi.Si chiar și atunci când mai mergea un transfer fara un c@i nu reușeau.Si da la noi se acorda mult mai ușor unele drepturi decât la MAI dar ești altfel văzut.

Pai vor dori sa vina pentru maxim un an tot felul de șefi ,sefuleti și sefuti care nu mai au loc prin structurile lor că au apărut alții mai bazati.Pentru pensie.Cum au făcut și cu magistrații directori.

Dar, polițiștii de penitenciare se pot transfera in cadrul altor institutii de apărare, ordine publică și siguranță națională, sau numai colegii din aceste structuri se pot transfera la ANP???

Teoretic, da. Stiu cateva cazuri de IT-sti care au mers la SRI.

Cînd intra in vigoare proiectul de transfer al cadrelor militare??
Practic de cînd se poate face raport de muntmutare

Comments are closed.