Categories
sindicat

ANP, dispoziții privind organizarea activității de salarizare în sistemul penitenciar

Având în vedere că sunt destule neclarități în materie de salarizare, ANP transmite unităților din sistemul penitenciar dispoziția de a desemna un specialist care să ofere punctual explicațiile necesare angajaților din penitenciare care solicită informații în acest sens.

Adresa ANP informatii salarizare
Adresa ANP informatii salarizare

În context

ANP, punct de vedere în legătură cu aplicarea deciziei 51/2019 a ICCJ referitoare la salarizarea la nivel maxim

INTERPRETARE Salarizarea la nivel maxim conform Deciziei ÎCCJ nr. 51/11.11.2019

DOCUMENT | ANP, intrucțiuni pentru salarizarea personalului din penitenciare în 2020

14 replies on “ANP, dispoziții privind organizarea activității de salarizare în sistemul penitenciar”

A mai inventat ANP-ul o activitate, de nu o să mai știi de ce ai venit la serviciu.
Următoarea activitate care o să vină de la ANP: “Plan de prevenire a uitării de către angajați a îndatoririlor de serviciu”
“Veți dispune ca la sfârșitul programului, cu o oră înainte, tot personalul să se gândească dacă nu a uitat ceva de făcut. După, dați bine cu dezinfectant “🤣.
ANP, cea mai spurcată instituție ever!

Cred ca ar trebui sa se includă și destituirea din sistem a celor care uita de îndeplinirea atribuțiilor de serviciu. Poate ar fi indicat sa se facă și o reorganizare a funcțiilor din sistem. Sunt foarte multe funcții care nu mai sunt viabile. Ministerul Apărării a făcut acest lucru. E timpul sa facem și noi acest lucru. Sunt funcții care nu se justifica. Nu cred ca e normal sa fie funcția de șef birou resurse umane, șef birou prevenire, director adjunct educație, sef serviciu educstie, sef serviciu asistenta psihosociala cu un nimar de 2-5 angajati etc. E timpul pentru o reforma în sistemul penitenciar. Vrem drepturi fără munca!!!!

Deci, ANP-UL în loc să dea o formă explicită acelui blestemat de fluturaș, astfel încât să te poți verifica singur(nu trebuie să fii geniu ca să-ți calculezi singur salariul) preferă să complice și mai mult lucrurile. Eu am o idee mai bună: Facem la dispecerat un Call center; dispecera te trece într-un registru(apropo, ANP, nimic de registru, că sunteți specialiști la inventat registre?), îți dă un număr de înregistrare și te pune pe lista de așteptare. Dup-aia, dispecera face solicitare “În scris” la contabilul șef, ba nu, la directorul economic, că trebuie să știe și el, care aprobă…stai că nu mai știu ce voiam să cer!🤔

Deja am tabloul complet a ceea ce se va întâmpla. Toată plmea o să se înscrie ca milogii în audiență la vreo (editat admin). Să vezi ce le cresc gradele. Poate le dați și spor, că acum devin și consultanți. Sau poate inventați și funcția de consultant financiar în sistemul poliției penitenciare. Că la inventat funcții bine plătite și inutile nu vă întrece nimeni.
Trei urări am pentru ANP:
1. Dar-ar COVID-ul în voi!
2. Dar-ar Marius Iacob IAR în voi!(cei mai bătrâni știu ce zic, inclusiv domnul Dumitrașcu).
3. Dar-ar managementul privat în voi!
Toate trei letale.

Aia cu management privat nu as fi sigur că e rău pentru ei că i-ar perverti imediat.Mai ales că știu destule firme private unde și acolo e nepotismul in floare.

Comentariu cel puțin deplasat prin conținut , dacă nu chiar mârlanesc….
Ai vrut să exprimi ceva, se putea și într-un mod mai decent, da’ suntem (de) la pușcărie și merge și-așa.
Asta dacă nu cumva strugurii sunt acri
(adică nu esti nici șef si nici nu ți-au fost acceptate avansurile libidinoase).

Buna ziua ! Domnule presedinte din informatiile pe care le detin maine 26.05.2020 in camera deputatilor care este for decizional se dezbat Plx199/2020 si Plx221/2020. Am inteles ca se va renunta la unele articole din OUG59/2017. Cele 2 proiecte de lege ii privesc pe actualii pensionari si pe cei care vor iesi in viitor. Intrebarea ar fi daca aveti cunostiita de aceste proiecte si daca cumva vacerut cineva o parere.

Am si postat pe site despre unul dinaceste proiecte la un moment dat. Ceea ce ulterior a devenit PLx199/2020 se refera la indexarea pensiilor militare. Ii aujuta mai curand pe pensionarii ceva mai vechi. Am fost consultati cand a ajuns la CEs. Despre PLx221/2020 acum am aflat.

Tie iti arde de majorarea pensiei când se discuta acordarea de 50%? Noi, șefii de secție , ne luptam cu inamicul și ne tradam colegiî ca sa obținem și noi un avantaj? Rușine, rușine, Dinu Patriciu!!!

Domnule Președinte,unii colegii au fost ajutați sa treacă de la birou la tură pentru a avea o pensie mai mare.Dacă le mai dai și 50%consider ca e prea mult .Sa lucrezi 6 luni la tură și să iei pensie cat unul care lucrează 20 ani sau mai mult nu este corect.Ce părere aveți?

Parerea mea e ca si salariile si pensia trebuie sa reflecte valoarea, riscurile si complexitatea muncii.

Comments are closed.